Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Προβολή της ταινίας «Και οι Θεοί Τρελάθηκαν» στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με την νοτιοαφρικάνικη κωμωδία «Και οι Θεοί Τρελάθηκαν - Gods must be crazy» του Τζέιμι Ουάις, ξεκινούν οι προβολές του 2019 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 8.00μμ.

Μια από τις πιο πρωτότυπες και προκλητικές κωμωδίες όλων των εποχών προσφέρει η ταινία στους σινεφίλ, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν τα
chips, το ρόφημα, το αναψυκτικό ή το ποτό τους στον φιλόξενο Χώρο.




Λίγα λόγια για την ταινία από το
pgcosmos.gr:

Νοτιοαφρικάνικη κωμωδία, 1982, έγχρωμη, 109΄, σε σκηνοθεσία Τζέιμι Ουάις,
με τους: Εν Ξο, Μάριους Βάγιερς, Σάντρα Πρίνσλοου.
Κωμωδία, εξωφρενικών διαστάσεων! Για 5.000 χρόνια τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή του Εξ Άϊ και των άλλων κατοίκων της φυλής του, στην έρημο Καλαχάρι.

Μέχρι που, ξαφνικά, ένα άδειο μπουκάλι κόκα-κόλα πέφτει από τον ουρανό για να αναστατώσει τους κατοίκους που νομίζουν πως πρόκειται για ένα μαγικό δώρο από τους Θεούς!

Όταν ο Εξ Άι ξεκινά να επιστρέψει το δώρο, συναντά ένα ρομαντικό μικροβιολόγο, έναν δάσκαλο και μια συμμορία τρομοκρατών, σε μια εξωφρενική πλοκή που θα μπορούσε να εξελιχτεί έτσι μόνο στον «πολιτισμένο» κόσμο...

Μια από τις πιο πρωτότυπες και προκλητικές κωμωδίες όλων των εποχών! Όταν οι ιθαγενείς της Αφρικής συνάντησαν τον πολιτισμό... οι πιο απρόβλεπτες καταστάσεις γεννήθηκαν! Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η παρουσία του αυθεντικού ιθαγενή Εν Ξο!

Μη χάσετε στο «Καλλίπολις»:

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, ώρα 7.00μμ:
«Τα μυστικά των σχέσεων για να μένουμε ή να φεύγουμε»: Συζήτηση με την ψυχολόγο - ψυχοθεραπεύτρια Μαρία Λασσιθιωτάκη.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου, ώρα 7.30μμ:
«Η νεώτερη Ιστορία των Βαλκανίων και το Μακεδονικό Ζήτημα»: Συζήτηση με τον ιστορικό - συγγραφέα Φοίβο Οικονομίδη.

Σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για την εκδήλωση που θα περιλαμβάνει το κόψιμο της πίτας, καθώς και για τις επόμενες κυριακάτικες προβολές.


Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση.

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου