Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019

2ο Ανταλλακτικό - Χαριστικό Παζάρι στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Μετά την επιτυχία του πρώτου, δεύτερο ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι «Δώσε Πάρε»  πραγματοποιείται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Παρασκευή 10 Μαΐου στις 6.30μμ.

«Δώσε Πάρε»  σημαίνει «δώσε για να πάρεις»: Βιβλία, κοσμήματα, καινούρια ρούχα, vintage αντικείμενα, χειροποίητες κατασκευές.
Κάθε τι που γεμίζει την αποθήκη σας και δεν το χρειάζεστε.
Λανθασμένες αγορές ή δώρα που σας έχουν κάνει και δεν σας αρέσουν.


Την ίδια μέρα στις 7.30μμ, στην κεντρική αίθουσα του «Καλλίπολις», θα πραγματοποιηθεί το 3ο Μάθημα Νεότερης Ελληνικής Ιστορίας με θέμα τη «Γενοκτονία των Ποντίων», ενώ μετά το τέλος του σεμιναρίου θα ακολουθήσει το καθιερωμένο «Πάντα ν΄ ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε», με τον Δημήτρη Καρούσο και την κιθάρα του και με σουβλάκια που θα ψήνονται με τη «μαστοριά του Φώτη».

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου