Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Το Πρόγραμμα Υπαίθριων Προβολών του Σεπτεμβρίου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι υπαίθριες προβολές στην όμορφη και δροσερή αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» κάθε Κυριακή στις 8.30μμ.

Τα μέλη και οι φίλοι/ες του «Καλλίπολις» επέλεξαν και θα προβάλουν πέντε ταινίες από τον ευρωπαϊκό κινηματογράφο, ενώ οι σινεφίλ μπορούν ταυτόχρονα να απολαμβάνουν τον καφέ, το αναψυκτικό, τη μπύρα ή το ποτό τους στη φιλόξενη αυλή του Χώρου.


Λόγω της ιδιαιτερότητας της μετάβασης από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, το συνολικό πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου θα καταρτισθεί και θα ανακοινωθεί τις πρώτες μέρες του μήνα, αφού προηγηθεί η καθιερωμένη ευρεία σύσκεψη των μελών & φίλων της συλλογικότητας.

Αναλυτικότερα το Πρόγραμμα Προβολών του Σεπτεμβρίου:

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ:


«Η Μαχαιριά - The Cut»

Γερμανο-γαλλική δραματική περιπέτεια, 2014, έγχρωμη, 138΄, σε σκηνοθεσία Φατίχ Ακίν με τους: Ταχάρ Ραχίμ, Σιμόν Αμπκαριάν, Αρσινέ Καντζιάν.


Ένας άντρας διασώζεται τραυματισμένος από την τουρκική σφαγή των Αρμενίων το 1915.
Χρόνια αργότερα, όταν μαθαίνει πως οι δύο κόρες του είναι και αυτές ζωντανές, ξεκινά μια οδύσσεια αναζήτησής τους, η οποία τον φέρνει από τα βάθη της Ασίας μέχρι την Αβάνα και τη Βόρεια Ντακότα.


Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ:


«Πού πάω, Θεέ μου - Quo Vando»

Ιταλική κωμωδία, 2016, έγχρωμη, 86’, σε σκηνοθεσία Τζενάρο Νουνζιάντε με τους: Κέκο Ζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι.


Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου.
Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει να παραιτηθεί.


Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ:


«Lucy»

Γαλλική περιπέτεια, 2014, έγχρωμη, 90’, σε σκηνοθεσία Λικ Μπεσόν με τους: Σκάρλετ Γιόχανσον, Μόργκαν Φρίμαν, Τσόι Μιν Σικ.


Η Λούσι είναι μια απλή κοπέλα που βρίσκεται άθελά της μπλεγμένη με την κινέζικη μαφία.
Αρχικά ανήμπορη να αντιδράσει, μεταμορφώνεται χάρη σε ένα καινούργιο και πανίσχυρο ναρκωτικό σε φονική μηχανή με υπεράνθρωπες δυνατότητες.


Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ:


«Έτσι είναι η Ζωή - Le Sens de la Fete»

Γαλλική κωμωδία, 2017, έγχρωμη, 117΄, σε σκηνοθεσία Ολιβιέ Νακάς & Ερίκ Τολεντανό, με τους: Ζιλ Λελούς, Ζαν Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν, Ζαν Πιέρ Μπακρί, Αλμπάν Ιβάνοβ, Σουζάν Κλεμάν, Ελέν Βινσέντ, Γκαμπριέλ Νακάς.


Ένα κάστρο του 17ου αιώνα φιλοξενεί μια κοσμική γαμήλια δεξίωση, την οποία έχει οργανώσει ο προνοητικός Μαξ.
Μόνο που εκείνη τη βραδιά τα απρόοπτα βγαίνουν εκτός ελέγχου, φέρνοντας τον έμπειρο υπεύθυνο εκδηλώσεων στα όρια της νευρικής κρίσης.


Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.30μμ:

 
«4 Latas»

Ισπανική δραματική/κωμική ταινία, έγχρωμη, 105’, σε σκηνοθεσία Gerardo Olivares με τους: Jean Reno, Hovik Keuchkerian, Susana Abaitua, Juan Dos Santo, Arturo Valls.


Γνωστό και ως: Στη Σαχάρα με ένα Σαραβαλάκι
Για να ξανασμίξουν μ' έναν ετοιμοθάνατο φίλο τους, δύο άντρες ξανακάνουν το ταξίδι Ισπανία-Μάλι, έχοντας μαζί και την κόρη του, με την οποία έχουν απομακρυνθεί.


Για περισσότερες λεπτομέρειες, προσθήκες ή αλλαγές στο πρόγραμμα θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση από την Ομάδα και τη Σελίδα του «Καλλίπολις» στο facebook, ενώ θα ενημερώνεται και το ίδιο το πρόγραμμα.


Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.




Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».


Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.


Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.


Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου