Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Σεμινάριο χειροποίητου Χριστουγεννιάτικου δώρου & κοσμήματος στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με Σεμινάριο κατασκευής χειροποίητων Χριστουγεννιάτικου δώρου & κοσμήματος συνεχίζεται ο κύκλος μαθημάτων εικαστικών κατασκευών οικιακής οικονομίας στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Το κάλεσμα: Ελάτε να κατασκευάσουμε όλοι μαζί χριστουγεννιάτικα δωράκια και κοσμήματα. Στον Χώρο θα υπάρχουν υλικά κατασκευών και όσοι/όσες θέλετε, μπορείτε να φέρετε
και δικά σας υλικά προκειμένου να κάνετε δημιουργίες της δικής σας επιλογής.

Το σεμινάριο θα γίνει στην έδρα του «Καλλίπολις» (
Καλλιπόλεως 33, Ελληνικό, 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό) την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7.00μμ από τη καλή φίλη του Χώρου Έφη.


Σημαντική υπενθύμιση:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου», στο Μάθημα Μπριτζ (έναρξη 16/12), στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Χριστουγεννιάτικων Δώρων (13/12), θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.



Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου