Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Το θρίλερ του Τζόελ Κοέν «Μόνο Αίμα» προβάλλεται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με το αμερικανικό θρίλερ του Τζόελ Κοέν «Μόνο Αίμα - Blood Simple» συνεχίζονται οι προβολές στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 8.00μμ.

Τα μέλη & οι φίλοι του «Καλλίπολις» επέλεξαν μια αμερικανική αστυνομική neo-noir ταινία που αποτέλεσε το σκηνοθετικό ντεμπούτο των Αδελφών Κοέν, ενώ οι σινεφίλ μπορούν να απολαύσουν το αναψυκτικό, το ρόφημα ή το ποτό τους.


Λίγα λόγια για την ταινία:

Aμερικανική θρίλερ, 1984, έγχρωμη, 97’, σε σκηνοθεσία Τζόελ Κοέν με τους: Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Νταν Χεντάγια, Έμετ Γουόλς, Τζον Γκετζ.


Ο Μάρτι βάζει ένα διεφθαρμένο ντετέκτιβ να σκοτώσει τη γυναίκα του Άμπι και τον εραστή της Ρέι, αλλά δολοφονείται από τον εκτελεστή που προσέλαβε.

Όταν ο Ρέι ανακαλύπτει το πτώμα του Μάρτι, προσπαθεί να το εξαφανίσει, νομίζοντας ότι τον σκότωσε η Άμπι, ενώ ο πραγματικός δολοφόνος παρακολουθεί τις κινήσεις τού παράνομου ζευγαριού.

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Στον Χώρο, και μέχρι την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020, λειτουργεί η Εικαστική Έκθεση «Βότσαλα» του αγαπημένου φίλου Μανώλη Περράκη, ενώ εξακολουθούν να λειτουργούν τις ίδιες μέρες και ώρες με την Εικαστική Έκθεση, το Παζάρι Αλληλεγγύης 2019 καθώς και η Έκθεση Βιβλίου με πολλούς νέους τίτλους.

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου», στο Μάθημα Μπριτζ (επόμενο μάθημα 13/01/2020), στα Σεμινάρια Κατασκευής Κοσμήματος, καθώς και στις Ομαδικές ή Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα & τα ραντεβού.

Στο ίδιο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «
Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.




Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου