Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Ένα ονειρεμένο ταξίδι στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»


Με ένα ονειρεμένο ταξίδι στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι συνεχίζονται τα μουσικά αφιερώματα του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 8.30μμ.

Στη σκηνή του «Καλλίπολις»
θα είναι ο φίλος της συλλογικότητας Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα, φωνητικά) και θα συμμετέχουν ο Δημήτρης (κιθάρα, φωνητικά) και η Μαντώ (φωνητικά) - και οι τρεις γνωστοί και αγαπημένοι από τις συμμετοχές τους
και σε άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Στη διάρκεια της βραδιάς, θα κληρωθεί μια μονοήμερη εκδρομή για δύο άτομα (περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε μουσεία, οινογευσιγνωσία και γαστρονομία) σε Θήβα, Λειβαδιά και Δίστομο, προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Cosmorama.

Επίσης, θα μοιραστούν δωρεάν λαχνοί και θα κληρωθούν δύο βιβλία για όσους/ες δεν ήταν αρκετή η πίτα που κόπηκε στην
εκδήλωση της 11ης Ιανουαρίου, είτε λόγω της μεγάλης προσέλευσης είτε επειδή δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχει μπουφές - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας, που βεβαιώνουν ότι για ακόμα μια φορά όσοι/ες παρευρεθούν θα γίνουν μια μεγάλη παρέα που τραγουδάει μαζί με τους καλλιτέχνες γνωστά έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Παράλληλες Δραστηριότητες:

Ξεκίνησε η Έκθεση Κοσμήματος Μακραμέ με δημιουργίες της φίλης του Χώρου Ελένης Μπερβανάκη.
Συνεχίζονται η Εικαστική Έκθεση «Βότσαλα» του Μανώλη Περράκη (την Τετάρτη 29/01 στις 7.30μμ ο δημιουργός συζητά με τους ενδιαφερόμενους για τα έργα του, τις εμπνεύσεις του και τα «μυστικά» των τεχνικών που εφαρμόζει), το Παζάρι Αλληλεγγύης, και η ανανεωμένη Έκθεση Βιβλίου στο «Καλλίπολις».
Μέρες και ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: 7.00 - 9.00μμ

Μη χάσετε:

Σεμινάρια Χειροποίητου Κοσμήματος
Μάθημα Σφυρήλατου Κοσμήματος με τη Μαρία Νικολιά την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ώρα 7.00μμ

Σημαντική υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στο Μάθημα Μπριτζ, στις Συνεδρίες Ψυχολογίας και στο Σεμινάριο Κατασκευής Κοσμήματος, θα πρέπει να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6970081056, ενώ για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» στο 6989699374, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα και τα ραντεβού.

Στο πρώτο τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι/ες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, ώστε να ορισθεί η ημερομηνία (η μέρα θα είναι Σάββατο) για την εκδρομή/ξενάγηση στο Μουσείο Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


2 σχόλια: