Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Οι «Δούναι και Love In» επιστρέφουν στο «Καλλίπολις» με τα ελληνικά & ξένα Rock που αγαπάμε

Το αγαπημένο στους φίλους & τις φίλες του «Καλλίπολις» rock συγκρότημα «Δούναι και Love In» επιστρέφει στον Χώρο που πρωτοεμφανίστηκε και τον πλημμυρίζει με γνωστές ξένες & ελληνικές μελωδίες που όλοι/ες αγαπήσαμε, το Σάββατο
11 Ιουλίου στις 8.30μμ.


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» θα υποδεχτεί για πέμπτη φορά στη φιλόξενη & δροσερή αυλή του τη μπάντα που την αποτελούν οι σπουδαίοι και έμπειροι μουσικοί:
Κώστας Μαυρουδής: φωνητικά
Δημήτρης Καρούσος: κιθάρα, φωνητικά
Δημήτρης Σαββίδης: μπάσο
Billy Stam: drums

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχει μπουφές - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας, που βεβαιώνουν ότι για ακόμα μια φορά όσοι/ες παρευρεθούν θα απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες ελληνικές & ξένες rock επιτυχίες.

Δείτε εδώ το event  στο facebook

Ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες για το Πρόγραμμα του Ιουλίου 2020

Σημαντικές ενημερώσεις - υπενθυμίσεις:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα
Εργαστήρια Στιχουργικής και Κεραμικής, στα Μαθήματα Μπριτζ και στις Συνεδρίες Ψυχολογίας πρέπει να δηλώνουν συμμετοχή με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056 ή με email στο kallipolis33@gmail.com.

Για το Πρόγραμμα Γυμναστικής «Κουνήσου από τη θέση σου» τα τμήματα και τα ραντεβού καθορίζονται μετά από συνεννόηση με τη Χαρά Γερούκη στο 6989699374.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου