Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Με δυο σχήματα «Τα Παροξύτονα» σε Έντεχνα & Λαϊκά στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με δυο σχήματα σε αγαπημένα Έντεχνα & Λαϊκά Ελληνικά Τραγούδια και με καλοκαιρινή διάθεση «Τα Παροξύτονα» ανεβαίνουν στο νέο stage της όμορφης και φιλόξενης αυλής του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.00μμ.

Στη νέα εμφάνιση του συγκροτήματος που σχηματίσθηκε από φίλους & φίλες του «Καλλίπολις» μέσα από τις διεργασίες της συλλογικότητας, στο έντεχνο πρόγραμμα θα είναι ο Παναγιώτης Μαρμαράς (κιθάρα - φωνή) και ο Δημήτρης (φωνή - κρουστά - κιθάρα), ενώ το λαϊκό θα «σηκώσουν» ο Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή) και η Δήμητρα Νικηφοράκη (φωνή), γνωστοί & αγαπημένοι καλλιτέχνες και από άλλα μουσικά δρώμενα του Χώρου.


Η είσοδος είναι ελεύθερη και
για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια όμορφη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, για αυτό όσοι/ες παρευρεθούν καλό θα είναι να το δηλώνουν, ώστε να γνωρίζουν οι διοργανωτές κατά προσέγγιση τον αριθμό ατόμων.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Πληροφορίες για τα τμήματα Εργαστηρίων & Σεμιναρίων που θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί:

 

Μη χάσετε:

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, ώρα 8.00μμ, τραγούδια ψυχής, τραγούδια ζωής, μέσα από την Ελληνική Ροκ με τον Πάνο Τσοροτιώτη, την Ανδρομάχη Δόριζα, τον Δημήτρη Κονδύλη και τον Δημήτρη Καρούσο.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (
Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην
Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου