Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Το «Καλλίπολις» μας έχει όλους/ες ανάγκη, τώρα όσο ποτέ άλλοτε

Προς τα μέλη και τους/τις φίλους/ες του Συλλόγου «Καλλίπολις» Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης

Η κατάσταση όπως όλοι/ες αντιλαμβάνεστε, έχει δυσκολέψει αφάνταστα, εξαιτίας της πανδημίας.

Τα ασαφή και αντιφατικά κυβερνητικά μέτρα ουσιαστικά θέτουν εκτός λειτουργίας έναν από τους πιο δραστήριους Κοινωνικούς Χώρους της Νότιας Αθήνας.

Σύμφωνα με τα τελευταία μέτρα της πολιτείας, στο «Καλλίπολις» που διαθέτει χώρους 250 τετραγωνικών μέτρων δημιουργείται συνωστισμός αν συγκεντρωθούν πάνω από 9 άνθρωποι.

Ακόμα λοιπόν και χωρίς την κήρυξη επισήμως ενός νέου λοκ ντάουν, ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» δυσκολεύεται να προσφέρει όλα αυτά που πρόσφερε το διάστημα που ήταν σε λειτουργία.
Οι δραστηριότητες έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο, ενώ η κύρια εισροή εσόδων, οι οικονομικές ενισχύσεις μελών & φίλων μας δηλαδή, στη διάρκεια των ανοιχτών εκδηλώσεων, δεν μπορούν να γίνονται.

Ενώ όμως συμβαίνουν αυτά, τα οικονομικά έξοδα τρέχουν, το ενοίκιο, το ρεύμα, τα λειτουργικά και μη έξοδα αυξάνουν συνεχώς.
Η οικονομική συνεισφορά όλων μας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και αναγκαία για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και το επόμενο διάστημα.
Είναι επίσης γνωστό ότι πολλά μέλη του Συλλόγου δεν έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους συνδρομές, αλλά επίσης γνωρίζουμε ότι υπάρχουν και πολλά μέλη και φίλοι που θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά.
Η προσφορά τους είναι ευπρόσδεκτη.

Το «Καλλίπολις» περισσότερο από ποτέ μας έχει όλους ανάγκη.

 25.09.2020
το Δ.Σ. του Συλλόγου

Για την επικοινωνία σας μπορείτε να απευθύνεστε στα ακόλουθα τηλέφωνα:

  • Στάθης Κουτρουβίδης, 6972000406
  • Χαρά Γερούκη, 6989699374
  • Γιώργος Αθανασόπουλος, 6932926925
καθώς και στο email: kallipolis33@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου