Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Νίκος Κρίκας: ο ηθοποιός, σκηνοθέτης & συγγραφέας που θα διδάσκει στο Εργαστήριο Θεάτρου του «Καλλίπολις»

Για πρώτη φορά δημιουργείται Εργαστήριο Θεάτρου στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στο οποίο θα διδάσκει ο Γλυφαδιώτης ηθοποιός, σκηνοθέτης & συγγραφέας Νίκος Κρίκας.

Τα Μαθήματα του Εργαστηρίου θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα στο «Καλλίπολις» και η μέρα & ώρες θα συναποφασιστούν στη Συνάντηση Γνωριμίας του δασκάλου με τους/τις ενδιαφερόμενους/ες, η οποία θα γίνει τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου, ώρα 6.00μμ.

Ποιος είναι όμως ο Νίκος Κρίκας;

Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα.

Απόφοιτος της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «ΔΗΛΟΣ» (2011).

Έχει εργασθεί δέκα χρόνια ως επαγγελματίας ηθοποιός στο θέατρο.
Πρώτη εμφάνιση το 2011 στον ρόλο του Ζαν στο έργο «Δεσποινίς Τζούλια» του Α. Στρίντμπεργκ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ήμελλου.
Συνεργάστηκε πέντε χρόνια με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Ακίνδυνο Γκίκα στη «Κούκλα που είχε 2 μαμάδες» στη παιδική σκηνή του θεάτρου Βικτώρια και στο θέατρο 104, στον «Ουρανό πάνω από την πόλη» στο θέατρο Cartel.
Επίσης με τον Παναγιώτη Κλίνη στον «Μισάνθρωπο» του Μολιέρου στα θέατρα Beton 7 και 104.
Με τον Γιώργο Αδαμαντιάδη στον «Ιούλιο Καίσαρα» του Ο. Σαίξπηρ στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας.

Από το 2019 πέρασε και στη σκηνοθεσία.
«Απέναντι στον καθρέφτη» της Σ. Παπούλια στο ΚΕΤ, στη μουσική παράσταση «Ανομολόγητα » στο μουσικό μπαράκι της Διδότου και στη θεατρική παράσταση «Έρως Θάλασσα Θάνατος» με διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο θέατρο ΜΠΙΠ.

Επίσης συνεργάστηκε με τον Τάσο Καρακύκλα ως βοηθός δασκάλου σε σεμινάριο υποκριτικής και έχει διδάξει υποκριτική σε ιδιωτικά μαθήματα.

Το 2017 εξέδωσε την πρώτη μου ποιητική συλλογή «Ανομολόγητα» από τις εκδόσεις Βέγας.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και ως εκ τούτου, τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:

  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου