Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

Κάθε Κυριακή, ώρες 6.00-9.00μμ, τα μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού στο «Καλλίπολις»

Κάθε Κυριακή, ώρες 6.00-9.00μμ θα γίνονται από τον Νοέμβριο τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού της περιόδου 2021-2022 στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις».

Η μουσικός Αμαλία Γιαννούλη που κάνει και φέτος κάθε Κυριακή τα μαθήματα στο «Καλλίπολις», θα βλέπει τις ώρες 6.00-7.00μμ τους νέους μαθητές και τις ώρες 7.00-9.00μμ θα διδάσκει τους παλαιούς.

Σημαντική Στιγμή:

Το Εργαστήριο Τραγουδιού του «Καλλίπολις» με τη Διδασκαλία/Επιμέλεια της Αμαλίας Γιαννούλη διοργανώνει & παρουσιάζει το Αφιέρωμα «To "Καλλίπολις" τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη»

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Μη χάσετε: To «Καλλίπολις» τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη
Το Σαββατόβραδο 6 Νοεμβρίου δεν θα θυμίζει χειμώνα και στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις», στις 8.00μμ, τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη -περνώντας από τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής ιστορίας του- μέσα από τις φωνές των μαθητών του Εργαστηρίου Τραγουδιού.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου