Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021

Ζωή Θαλασσινού: η δασκάλα χορού & χορογράφος που διδάσκει Latin Χορούς στο «Καλλίπολις»

Σε διαδικασία ανασυγκρότησης του Εργαστηρίου Latin Χορών με ολιγομελή Τμήματα βρίσκεται ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», η οποία ολοκληρώνεται στο τέλος Νοεμβρίου και θα προσδώσει μεγαλύτερο κύρος συνδυασμένο με περισσότερη διασκέδαση στα Μαθήματα.

Την επιμέλεια της ανασυγκρότησης έχει η δασκάλα χορού & χορογράφος Ζωή Θαλασσινού, η οποία διδάσκει στο «Καλλίπολις» αρχικά κάθε Τρίτη, ώρες 8.30-9.30μμ, όλα τα είδη των Χορών Latin: Salsa, Bachata, Cha cha cha, Mambo, Rumba, Samba, Tango Argentino, Rock'n'Roll, Disco κλπ.

Λίγα λόγια για τη Ζωή Θαλασσινού:


Δασκάλα Χορού και Χορογράφος με εμπειρία 20 ετών, έχει χορογραφήσει πλήθος χορευτικών shows και θεατρικών παραστάσεων.

Με Δίπλωμα Χορού από τον αγγλικό οργανισμό IDTA και ιδρυτικό μέλος του παραρτήματος 
IDTA στην Ελλάδα (IDTA Greak Area).

Προετοιμάζει μαθητές/τριες για επαγγελματικά και ερασιτεχνικά διπλώματα Χορού Latin, Ballroom, Freestyle, Tango Argentino και Bellydance, καθώς και για συμμετοχή σε διαγωνισμούς χορούς.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:


Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου