Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

Με τα Τραγούδια του Πολυτεχνείου ξεκινάει τo χειμερινό «Καλλίπολις»

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, ώρα 8.00μμ, οι μουσικοί φίλοι του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τραγουδούν για την 48η Επέτειο της Εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Το χειμερινό «Καλλίπολις», θα πλημμυρίσει με τραγούδια που τραγουδήθηκαν τις μέρες του Νοέμβρη του 1973 και τα τραγουδάμε μέχρι σήμερα.
Τραγούδια που γράφτηκαν με έμπνευση από την εξέγερση της ελληνικής νεολαίας και τους αντιδικτατορικούς - αντιφασιστικούς αγώνες του λαού μας.
Τραγούδια που ανύψωσαν το δημοκρατικό φρόνημα του ελληνικού λαού και συνέβαλαν στην πτώση της χούντας των συνταγματαρχών.


Η είσοδος είναι ελεύθερη με πιστοποιητικό εμβολιασμού και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν ποτά & συνοδευτικά σνακς - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια όμορφη βραδιά.


Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.00μμ.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν σχεδόν όλα τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις». Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου