Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021

To «Καλλίπολις» τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη

Το Σαββατόβραδο 6 Νοεμβρίου δεν θα θυμίζει χειμώνα και το Εργαστήριο Τραγουδιού του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» διοργανώνει το οφειλόμενο Αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικό Μίκη Θεοδωράκη.

Στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του «Καλλίπολις», στις 8.00μμ, τραγουδάμε Μίκη Θεοδωράκη -περνώντας από τους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής ιστορίας του- μέσα από τις φωνές των μαθητών τραγουδιού.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Χώρου θα υπάρχουν μεζέδες & ποτά - ρεφενέ μελών & φίλων της συλλογικότητας που υπόσχονται ακόμα μια αξέχαστη βραδιά.

Τραγουδούν:
Βρισηίς Σούλη
Γιώργος Αθανασόπουλος
Ζωή Θαλασσινού
Μαίρη Βάντζου
Μαίρη Μανιατογιάννη
Μπάμπης Πανοτόπουλος
Νικολέτα Προυσουνούδη
Νίκος Κρίκας
Πέννυ Βασιλοπούλου
Ραφαήλ Παναγιωτόπουλος
Χαρά Γερούκη

Αφηγητής:
Νίκος Κρίκας, ηθοποιός

Συνοδεύουν οι μουσικοί:
Δημήτρης, κιθάρα - τραγούδι
Ηλίας, μπουζούκι

Επιμέλεια/Διδασκαλία:
Αμαλία Γιαννούλη

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και οι κανόνες της πολιτείας και καλό θα είναι η προσέλευση να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 8.00μμ.

Στο μεταξύ ξεκίνησαν σχεδόν όλα τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις». Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα:
Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου