Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Και τον Δεκέμβριο κάθε Κυριακή τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού στον Χώρο Πολλιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Κάθε Κυριακή, ώρες 6.00-9.00μμ, συνεχίζονται και τον Δεκέμβριο του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» τα Μαθήματα του Εργαστηρίου Τραγουδιού της περιόδου 2021-2022, αλλά με πολλές πιθανότητες να υπάρξουν αλλαγές τις μέρες των εορτών.

Η επιτυχία που σημειώνουν -έχοντας στο ενεργητικό τους δύο ζωντανές εμφανίσεις, ενώ ετοιμάζεται και τρίτη-
τα τμήματα στα οποία διδάσκει η μουσικός Αμαλία Γιαννούλη, έχει ήδη οδηγήσει στη δημιουργία νέου Εργαστηρίου, το οποίο διεξάγεται ήδη κάθε Πέμπτη, ώρες 5.00-7.00μμ στο «Καλλίπολις».

Στους παρακάτω συνδέσμους που ενημερώνονται διαρκώς, μπορείτε να βλέπετε την εξέλιξη του προγράμματος και τις τυχόν αλλαγές:

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου