Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Στηρίξτε τώρα το «Καλλίπολις»!

Το Δ.Σ. του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν οικονομικά τον Σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.

«Η συνθήκη που βιώνουν τα μέλη & οι φίλοι/ες μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, η μη λειτουργία του Συλλόγου περιορίζει σημαντικά τη δραστηριότητά μας και το πεδίο δράσης μας και νομίζουμε ότι αυτό κανείς και καμία δεν το θέλει» τονίζεται στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

Εδώ και δύο περίπου χρόνια γνωρίζουμε ότι δεν ζούμε σε ομαλές συνθήκες, κάτι το οποίο δεν μας επιτρέπει η πανδημία και οι όροι που αυτή έχει επιβάλλει σε όλους μας.
Η κοινωνική μας ζωή αλλά κυρίως η συλλογική μας ζωή έχει περιοριστεί σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό, ανάλογα με τις οδηγίες που δίνονται και πολλές φορές τις αλλοπρόσαλλες ρυθμίσεις που τίθενται, αλλά και τους προσωπικούς φόβους που έχει ο καθένας από εμάς απέναντι στην πανδημία.

Για μια ακόμα φορά απευθυνόμαστε στα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου «Καλλίπολις» για να μας στηρίξουν οικονομικά σε μια πολύ δύσκολη στιγμή.
 
Τα μέλη και οι φίλοι/ες του Χώρου, γνωρίζουν ότι οι έκτακτες αυτές συνθήκες -που ενδεχόμενα διαρκέσουν πολύ ακόμα- σίγουρα δεν ευνοούν τη λειτουργία μιας συλλογικότητας όπως είναι το «Καλλίπολις».
Δεν μπορούμε να κάνουμε εκδηλώσεις στον εσωτερικό χώρο, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών πανδημίας, επομένως περιοριζόμαστε στις μικρές ενισχύσεις από όσους/ες συμμετέχουν στα Εργαστήρια & τα Προγράμματα, τα οποία -και επειδή δεν συνεχίζονται απρόσκοπτα και χωρίς απώλειες- δεν φτάνουν για να καλύψουν τα έξοδα.

Άμεσο επακόλουθο αυτής της μη κανονικής λειτουργίας του Χώρου είναι η σταδιακή μείωση των εσόδων του Συλλόγου, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε δυσκολίες να τα βγάλουμε πέρα ακόμα και για τα τρέχοντα έξοδα τα οποία συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν (ενοίκιο, ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο).

Επομένως κάνουμε έκκληση για μια όσον το δυνατόν σταθερή οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου από τα μέλη μας και τους φίλους το επόμενο διάστημα καθώς, όσο μικρή και αν είναι, είναι αναγκαία για να συνεχίσουμε να λειτουργούμε απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα.
Ξέρουμε ότι αυτή η συνθήκη που βιώνουν τα μέλη & οι φίλοι/ες μας δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο, η μη λειτουργία του Συλλόγου περιορίζει σημαντικά τη δραστηριότητά μας και το πεδίο δράσης μας και νομίζουμε ότι αυτό κανείς και καμία δεν το θέλει.

Εκ μέρους του Δ.Σ.

Ο πρόεδρος
Στάθης Κουτρουβίδης



2 σχόλια: