Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Πικνικ με ζωντανή μουσική & «ανοιχτά» μικρόφωνα στην όμορφη αυλή του «Καλλίπολις»

Νέο πικνικ με ζωντανή ελληνική μουσική & με μικρόφωνα «ανοιχτά» στους φίλους & τις φίλες που θα παρευρεθούν, διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» την Κυριακή 8 Μαΐου στις 2.00 το μεσημέρι.

Στη σκηνή της όμορφης αυλής του «
Καλλίπολις» θα ανέβουν η Μαριέτα Γερούλη (κιθάρα - φωνή), ο Σταύρος Γκούζος (φωνή), ο Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνή), η Δήμητρα Νικηφοράκη (φωνή), ο Ηλίας Τσουπράς (μπουζούκι), η Λία Χιωτέλη (φωνή) και οι μουσικοί φίλοι/ες της συλλογικότητας που θα δηλώσουν συμμετοχή τις επόμενες ώρες/μέρες & θα ανακοινωθούν, ενώ σύντομες παρεμβάσεις θα κάνουν οι δάσκαλοι & δασκάλες των Εργαστηρίων.

Τα μέλη του Συλλόγου φροντίζουν για ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για λόγους υγειονομικής προστασίας οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό
 -αλλά και για την αρτιότερη οργάνωση- καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Στο μεταξύ:
Με αποφάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου
  • Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 6.00μμ: Τακτική Γενική Συνέλευση
  • Παρασκευή 27 Μαΐου, ώρα 7.00μμ: Ανοιχτή Σύσκεψη Μελών & Φίλων για το Πρόγραμμα του Ιουνίου

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6944692711 & 6907528823
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου