Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Ανοιχτή Σύσκεψη Μελών & Φίλων του «Καλλίπολις» για το Πρόγραμμα του Ιουνίου

Μετά από αρκετούς μήνες, λόγω των συνθηκών που επέβαλε η πανδημία, το Δ.Σ. του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» συγκαλεί και πάλι την Ανοιχτή Σύσκεψη Μελών & Φίλων επιβεβαιώνοντας έτσι τον αυτοδιαχειριζόμενο χαρακτήρα της συλλογικότητας.

Η Σύσκεψη θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαΐου, ώρα 7.00μμ, στην αυλή του «Καλλίπολις» και η συμμετοχή είναι ελεύθερη σε όσους/ες θέλουν να συμβάλουν με τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά τους στη διαμόρφωση του Προγράμματος του Ιουνίου 2022.

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου