Τρίτη 17 Μαΐου 2022

Λαϊκορεμπέτικο Σαββατόβραδο στην όμορφη Αυλή του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Το πρώτο για φέτος καλοκαιρινό μουσικό γεγονός διοργανώνει ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του, το Σάββατο 21 Μαΐου, ώρα 8.00μμ.

Στο καλοκαιρινό πάλκο του «Καλλίπολις» θα ανέβουν οι αγαπημένοι και από άλλες εκδηλώσεις του Χώρου Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνή) & Νίκος Ζαχαρίου (ακορντεόν - φωνή) σε ένα πλούσιο λαϊκορεμπέτικο πρόγραμμα, με τραγούδια που όλοι/ες αγαπήσαμε, τραγουδήσαμε, χορέψαμε.

Τα μέλη του Συλλόγου φροντίζουν για ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.


Για λόγους υγειονομικής προστασίας οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό
 -αλλά και για την αρτιότερη οργάνωση- καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Στο μεταξύ:
Με αποφάσεις του Δ.Σ. του Συλλόγου
  • Κυριακή 29 Μαΐου, ώρα 6.00μμ: Τακτική Γενική Συνέλευση
  • Παρασκευή 27 Μαΐου, ώρα 7.00μμ: Ανοιχτή Σύσκεψη Μελών & Φίλων για το Πρόγραμμα του Ιουνίου
Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στα τηλέφωνα 6907528823 & 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Τα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις» που έχουν οριστικοποιηθεί μέχρι τώρα, μπορείτε να τα δείτε κάνοντας κλικ εδώ

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι απαραίτητα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου