Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Λαϊκό - Ρεμπέτικο γλέντι στην αυλή για τα 5 Χρόνια του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Πέντε χρόνια κάτω από αντίξοες συνθήκες δεν είναι λίγα και τα μέλη και οι φίλοι/ες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» θα τα γιορτάσουν όπως αξίζει με Ρεμπέτικο & Λαϊκό γλέντι, την Κυριακή 12 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ.

Στο πάλκο της όμορφης, καταπράσινης και φιλόξενης αυλής του «Καλλίπολις» θα ανέβουν η Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά), ο Νίκος Ζαχαρίου (ακορντεόν - φωνητικά) και ο Πέτρος Παύλου (κιθάρα - φωνητικά) που είναι γνωστοί από πολλές κεφάτες και αφιλοκερδείς συμμετοχές τους στα μουσικά δρώμενα του Χώρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του φροντίζουν
για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για λόγους υγειονομικής προστασίας οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Σαν τώρα πριν 5 χρόνια:
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...


Με πενιχρά μέσα (φωτισμός - ηχητικά) και σε ένα περιβάλλον όμορφο μεν, όμως με χαμηλό και μη επαρκές πράσινο, αλλά χάρη στο πολύ πάθος, μεράκι και αποφασιστικότητα των λίγων -τότε- μελών της συλλογικότητας, έγιναν οι δυο πρώτες εκδηλώσεις του «Καλλίπολις» τον Ιούνιο του 2017.

09.06.2017: Φωτορεπορτάζ και video από την πρώτη εκδήλωση με τους Τάκη Κωτίδη (κιθάρα), Γιάννη Κολοβό (φωνητικά) και Λευτέρη Κωτίδη (πλήκτρα) σε έντεχνο & ροκ ελληνικό πρόγραμμα

24.06.2017: Φωτορεπορτάζ και video από τη δεύτερη εκδήλωση με το συγκρότημα του Βαγγέλη Νικολαΐδη και τους Ελένη Μπελεζίνη (τζουράς - φωνητικά) & Γιάννη Στάκα (κιθάρα) σε ρεμπέτικο & λαϊκό ρεπερτόριο

Οι πρώτες αφίσες του «Καλλίπολις»

Κάθε χρόνος και μια γιορτή
Οι αφίσες από τα γενέθλια του
 «Καλλίπολις»



Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου