Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Βραδιά έντεχνου τραγουδιού και παρουσίαση των μαθητών του Εργαστηρίου Κιθάρας του «Καλλίπολις»

Μια από τις κορυφαίες στιγμές για τον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» είναι η παρουσίαση της δουλειάς των Εργαστηρίων του και αυτό θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου, ώρα 8.00μμ, με τους μαθητές του Εργαστηρίου Κιθάρας.

Στη συνέχεια, στη σκηνή της αυλής του«Καλλίπολις» θα ανέβουν -ως ντουέτο μετά από πολύ καιρό- ο Δημήτρης Καρούσος (δάσκαλος του Εργαστηρίου Κιθάρας) και η Αμαλία Γιαννούλη (δασκάλα του Εργαστηρίου Τραγουδιού) σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του φροντίζουν
για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.


Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόβα στη σκηνή της αυλής και από την τελική πρόβα, όπου συμμετέχουν οι 
Ηλίας Καρέμ, Τζίνα Γεωργία ΚονδύληFrosso Skamneli, Βίκυ Μιχιώτη, Σταύρος Μανιατογιάννης και Manolis Papadopoulos με την καθοδήγηση του δασκάλου τους Δημήτρη Καρούσου:
Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου