Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Το group «Στη Μπάντα Αγάπη μου» με ελληνικά έντεχνα & ροκ τραγούδια επιστρέφει στην αυλή του «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην όμορφη, δροσερή και φιλόξενη αυλή του το group «Στη μπάντα αγάπη μου» σε ένα πρόγραμμα με ελληνικά έντεχνα και ροκ τραγούδια, το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 8.00μμ ακριβώς.

Στο καλοκαιρινό stage θα ανέβουν οι γνωστοί φίλοι του
 «Καλλίπολις»
  • Παναγιώτης Μαρμαράς (φωνητικά - κιθάρα),
  • Μίνα Μαστοράκη (φωνητικά),
  • Δημήτρης (κιθάρα - φωνητικά),
  • Γιάννης Λοφρέντας (μπάσο)
  • και στη θέση του Επαμεινώνδα Χρονόπουλου (ντραμς) ο καθηγητής κρουστών Δημήτρης Σακελλαρόπουλος,
  • ενώ το πρόγραμμα θα ανοίξει η Δήμητρα Κουμνάκη (φωνητικά).

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ εισφορές φροντίζουν για την ποικιλία και επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και σπιτικούς μεζέδες, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:


Οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου