Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022

Οι μικρές παρέες της Νότιας Αθήνας γινόμαστε η Αυγουστιάτικη Παρέα με live στη δροσερή αυλή του «Καλλίπολις»

Το Σάββατο 6 Αυγούστου, ώρα 8.00μμ, οι φίλοι & οι φίλες του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης  «Καλλίπολις» διοργανώνουν το τελευταίο live του καλοκαιριού, όπου οι μικρές παρέες της Νότιας Αθήνας συναντιόμαστε και γινόμαστε η Αυγουστιάτικη Παρέα του Χώρου.

Η είσοδος στην όμορφη & δροσερή αυλή του «Καλλίπολις» είναι ελεύθερη και για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του φροντίζουν για τη ρεφενέ ποικιλία και επάρκεια με σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και για λόγους υγειονομικής προστασίας, οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και η προσέλευση στην εκδήλωση να είναι έγκαιρη.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί επ' αόριστον η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις».

Προσοχή:

Τον Αύγουστο το «Καλλίπολις» θα (υπο)λειτουργεί, αλλά χωρίς πρόγραμμα...
Μείνετε συντονισμένοι/ες.
Καλό & δροσερό μήνα να έχουμε και καλή αντάμωση & συνέχεια τον Σεπτέμβριο!


Για τα Εργαστήρια & άλλα Προγράμματα:

Τα Εργαστήρια (Τραγουδιού, Κιθάρας, Θεάτρου, Ζωγραφικής, Φωτογραφίας, Χορών -Παραδοσιακών, Oriental & Latin- και τα Σεμινάρια Ιστορίας) ανανεώνουν το ραντεβού τους για μετά τον Αύγουστο, οι Ατομικές Συνεδρίες Ψυχολογίας μπορούν να γίνονται διαδικτυακά, ενώ γίνεται νέα προσπάθεια να ξεκινήσουν τα προγραμματισμένα από πέρυσι Μαθήματα Δημοσιογραφίας, Δημιουργικής Γραφής και τα Προγράμματα Γυμναστικής & Εκδρομών και -όπως ήδη ανακοινώθηκε από τον Χώρο- «είμαστε σε καλό δρόμο για να σας προτείνουμε Μαθήματα Κρουστών, Κεραμικής, Αισθητικής και Ψυχοδράμματος - μείνετε συντονισμένοι/ες»!
Σημαντική ενημέρωση - υπενθύμιση:

Ξεκίνησαν οι εγγραφές
 στα Εργαστήρια - Σεμινάρια και στα άλλα Προγράμματα του Χώρου της περιόδου 2022-23 και οι ενδιαφερόμενοι/ες για συμμετοχή, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον ή τη συμμετοχή:

  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και στις μαζικές εκδηλώσεις οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.

Δείτε εδώ τον χάρτη πρόσβασης στον Χώρο

Η είσοδος στις εκδηλώσεις του είναι δωρεάν και όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει φάρμακα, που δεν χρειάζεται, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία διατίθενται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από την κρίση ή είδη που είναι χρήσιμα για την ενίσχυση του «Καλλίπολις».

Ο Χώρος λειτουργεί καθημερινά και τις 7 μέρες της εβδομάδας από τις 7.00μμ.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Διαβάστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου