Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Σεμινάρια Ιστορίας στο «Καλλίπολις»: Η Ελλάδα στο μεταίχμιο του 20ου αιώνα

Με το ένατο Μάθημα και με θέμα «Η Ελλάδα στο μεταίχμιο του 20ου αιώνα» συνεχίζονται τα Σεμινάρια Ιστορίας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, ώρα 7.00μμ.

Στα Σεμινάρια Ιστορίας, που γίνονται μια Τρίτη ανά μήνα στο «Καλλίπολις», διδάσκει ο ιστορικός Στάθης Κουτρουβίδης, που είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος σχετικά με το Σεμινάριο της Τρίτης σημειώνει:

«Στο επόμενο σεμινάριο Ιστορίας την Τρίτη 13/12 και ώρα 19:00 μ.μ. θα μιλήσουμε για τη Ελλάδα στο μεταίχμιο του 20ου αιώνα.
Για τις δυνατότητες και τα όριά της, τη σημασία που διαδραμάτισε στην πορεία της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας η Μεγάλη Ιδέα, η ήττα του 1897 και ο Μακεδονικός Αγώνας».


Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου