Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Μεσημέρι Κυριακής με καλό λαϊκό τραγούδι στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με πλούσιο και καλό λαϊκό πρόγραμμα στην πρώτη τους εμφάνιση στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», στις 2.00 το μεσημέρι της Κυριακής 11 Δεκεμβρίου, ο Λεωνίδας Μύαρης με τη γνήσια λαϊκή φωνή του, ο Παναγιώτης Στάθης (πλήκτρα)
και ο Μιχάλης Νιάρχος (μπουζούκι) δίνουν άλλη διάσταση στο κέφι και τον χορό.


Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες (καθώς πλέον οι δραστηριότητες γίνονται στον εσωτερικό χώρο), καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 13.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία με νόστιμα και ποιοτικά σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.
"Συγχώρα με που δεν καταλαβαίνω
τι λένε τα κομπιούτερς κι οι αριθμοί"
τραγουδάει ο Λεωνίδας Μύαρης καλεσμένος στο «Στη μπάντα Αγάπη Μου» fullband live @HolyWood liveStage και εκεί κλείσαμε τη συμφωνία για ένα live στο #Καλλίπολις_Kallipolis.
Η ώρα ήρθε, ο Λεωνίδας με τους συνεργάτες του θα είναι μαζί μας στο Μεσημέρι Κυριακής με καλό λαϊκό τραγούδι στο «Καλλίπολις» και σε εσάς δεν απομένει παρά να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή
6970081056
kallipolis33@gmail.com

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργεί η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του «Καλλίπολις»

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου