Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Το απόλυτο Live Party της Χρονιάς που φεύγει, έρχεται στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με ένα ακόμα κεφάτο non stop party, σαν αυτά που συνηθίζουν τα μέλη και οι φίλοι/ες του, ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» αποχαιρετά το 2022 και υποδέχεται το 2023, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου από τις 8.00μμ.

Αυτή τη φορά, εκτός από τον Δημήτρη Καρούσο (κιθάρα - φωνητικά), το «Καλλίπολις» υποδέχεται τον Δημήτρη Γκουρομίχο (κιθάρα - φωνητικά), αλλά και guest εκπλήξεις σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με μεγάλη γκάμα αγαπημένων τραγουδιών του ελληνικού και ξένου πενταγράμμου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στον Χώρο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου