Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Σεμινάρια Ιστορίας στο «Καλλίπολις»: Οι Βαλκανικοί πόλεμοι & ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και οι συνέπειές τους

Με το δέκατο Μάθημα και με θέμα «Βαλκανικοί πόλεμοι - Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος - Οι συνέπειές τους» συνεχίζονται τα Σεμινάρια Ιστορίας του Χώρου Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις», την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 7.00μμ.

Στα Σεμινάρια Ιστορίας, που γίνονται μια Τρίτη ανά μήνα στο «Καλλίπολις», διδάσκει ο ιστορικός Στάθης Κουτρουβίδης, που είναι και Πρόεδρος του Συλλόγου, ο οποίος σχετικά με το Σεμινάριο της Τρίτης σημειώνει:

«Στο σεμινάριο ιστορίας την Τρίτη 17/1 και ώρα 19:00 θα συζητήσουμε τους βαλκανικούς πολέμους, τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και τις συνέπειές τους.
Θα δούμε τις οικονομικές δυνατότητες που υπήρξαν και τα προβλήματα που κληροδότησαν οι πόλεμοι και η διχοτόμηση της χώρας ανάμεσα στους Βενιζελικούς και τους αντιβενιζελικούς».

Δείτε εδώ το event στο facebook

Παράλληλα με τις άλλες δραστηριότητες της συλλογικότητας στον Χώρο λειτουργούν:
Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»

Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου