Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Έντεχνα, ροκ και λαϊκά με τα δικά μας τα παιδιά στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα από ελληνικά έντεχνα, ροκ και λαϊκά τραγούδια συνεχίζει τα live του ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, ώρα 8.00μμ.

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Γκουρομίχος (κιθάρα - φωνητικά) και ο Δημήτρης Καρούσος (κιθάρα - φωνητικά), παραβιάζουν τα σύνορα της μοναξιάς μας με μια μεγάλη γκάμα αγαπημένων, ακουστικών και χορευτικών, τραγουδιών του ελληνικού πενταγράμμου στον φιλόξενο χειμερινό χώρο του «Καλλίπολις».


Από την τελευταία εμφάνιση των δυο μουσικών στον Χώρο δείτε φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδώ και τα video με κλικ εδώ.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στον Χώρο να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα σπιτικά πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Ιανουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου