Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023

Μια ξεχωριστή Καθαρή Δευτέρα στον Χώρο Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις»

Ο καιρός την Καθαρή Δευτέρα θα είναι ευνοϊκός και ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» είναι έτοιμος να υποδεχθεί τους φίλους και τις φίλες της συλλογικότητας και να γιορτάσουν όλοι/ες μαζί τα Κούλουμα, από τις 2.00 το μεσημέρι και για όσο τραβήξει.

Για πρώτη φορά στο «Καλλίπολις» θα ακούσουμε τραγούδια με σαντούρι από τη φίλη Σοφία, τα μέλη του Συλλόγου φροντίζουν για ποικιλία και επάρκεια με σπιτικά νηστίσιμα με ξεχωριστή θέση στο μενού να έχουν τα καλαμαράκια της Γεωργίας, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί & η ρακή, το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056.


Δείτε εδώ το event στο facebook

Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»

Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com

Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.

Για το «Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου