Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Get Ready - Let's Party με live & dj @ «Καλλίπολις»

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «Καλλίπολις» μπαίνει στους αποκριάτικους ρυθμούς των ημερών και διοργανώνει πάρτι με 100% χορευτική μουσική, την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στις 8.00μμ, υιοθετώντας πρόταση της δασκάλας των χορών Latin & Oriental Ζωής Θαλασσινού, η οποία συνεργάσθηκε άψογα με φίλους/ες του Χώρου με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα.

«Ελάτε, με ή χωρίς μάσκες, να χορέψουμε σε ρυθμούς Latin, Disco και όχι μόνο και να περάσουμε αξέχαστα», αναφέρεται στο κάλεσμα του «Καλλίπολις», ενώ ο Χώρος θα διαμορφωθεί κατάλληλα για τις ανάγκες της βραδιάς.

DJ on Decks: Betty Zervou

Στο live πρόγραμμα:
Στυλιανή Τσούλου (μπουζούκι, κρουστά)
Γιάννης Μήνος (πλήκτρα)
Χαραλαμπία Ζερβού (κιθάρα, τραγούδι)
Γιώργος Καραλόπουλος (τραγούδι)
Ζωή Θαλασσινού (τραγούδι, κρουστά)
Δημήτρης Καρούσος (ηλεκτρική κιθάρα)

Για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της εκδήλωσης και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, καλό -αλλά όχι απαραίτητο- θα είναι οι ενδιαφερόμενοι/ες να επικοινωνούν στο kallipolis33@gmail.com ή στο 6970081056 και η προσέλευση στο «Καλλίπολις» να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 7.45μμ.

Για την ενίσχυση του Συλλόγου τα μέλη του με ρεφενέ φροντίζουν για την ποικιλία & επάρκεια με επιτόπιο ψήσιμο και νόστιμα πιάτα, ενώ είναι διασφαλισμένα το καλό κρασί, η ρακή & τα ποτά,
το κέφι και το γνωστό παρεΐστικο στυλ του Χώρου.

Δείτε εδώ το event στο facebook


Δείτε εδώ το Πρόγραμμα του Φεβρουαρίου 2023 του «Καλλίπολις»


Παράλληλα στον Χώρο λειτουργούν:
Για επικοινωνία, ραντεβού και δηλώσεις συμμετοχής στα Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις»:
  • στο τηλέφωνο 6944692711
  • με επώνυμο γραπτό μήνυμα στο 6970081056
  • με email στο kallipolis33@gmail.com
Δείτε εδώ τα περυσινά Εργαστήρια & Προγράμματα του «Καλλίπολις», με τη σημείωση ότι για τη νέα περίοδο σταδιακά ανακοινώνονται και άλλα

Σε όλες τις εκδηλώσεις και τα προγράμματα του «Καλλίπολις» τηρούνται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας & οι κανόνες της πολιτείας και γι' αυτό τα ομαδικά τμήματα είναι ολιγομελή και οι θέσεις περιορισμένες.


Για το «
Καλλίπολις»:

Ο Χώρος Πολιτισμού & Αλληλεγγύης «
Καλλίπολις» έχει την έδρα στο Ελληνικό (Καλλιπόλεως 33) και βρίσκεται 200 μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό και 100 μέτρα από την Ιασωνίδου.


Ο Χώρος λειτουργεί τις μέρες και ώρες που υπάρχουν προγραμματισμένες και ανακοινωμένες δραστηριότητες.

Για την αμεσότερη και πληρέστερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να ανατρέχετε στην Ομάδα και τη Σελίδα του Χώρου στο facebook καθώς και στο κανάλι του στο YouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου