Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Ν. Σμύρνης – Μοσχάτου: Εκτακτη Γενική Συνέλευση 22/1

Αφού το Υπουργείο Παιδείας αξιολόγησε ως άχρηστους 2000 περίπου συναδέλφους μας των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ και μέσα σε μια νύχτα τους έθεσε σε διαθεσιμότητα, τώρα οδηγεί κάποιους απ’ αυτούς τους συναδέλφους μας σε αναγκαστική μετάταξη και 450 σε απόλυση.

Ταυτόχρονα, για να “νομιμοποιήσει” τις νέες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων και τις νέες απολύσεις εκπαιδευτικών, προσπαθεί να επιβάλει την αξιολόγηση.

Με δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα είναι εξαιρετικά κρίσιμο, το ΔΣ της ΟΛΜΕ συγκαλεί ΓΣ προέδρων των ΕΛΜΕ με πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση στις 7/2/14, ημέρα που εκδικάζεται η υπόθεση της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Νέες ΓΣ των ΕΛΜΕ μέσα στο Φλεβάρη για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ καλεί όλους τους συναδέλφους σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22/1, 13.30μμ το σχολικό συγκρότημα Αγ. Νικολάου στην Καλλιθέα.
 
Συνάδελφοι/ισσες,

Έχουν βάλει στο απόσπασμα την εργασία μας, το δημόσιο σχολείο και όλα τα δημόσια αγαθά, τα στοιχειώδη δημοκρατικά μας δικαιώματα. Μόνος δρόμος να προστατέψουμε τον εαυτό μας, τους συναδέλφους μας, τα παιδιά μας είναι η Ενότητα, η Αντίσταση, ο Αγώνας.

Αποφασίζουμε συλλογικά τις επόμενες δράσεις μας.
ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ
ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ – Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ – ΜΟΣΧΑΤΟΥ

Πηγή : moschatotavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου