Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

η Υγεία στην εντατική και η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Οργάνωση Μελών Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης του ΣΥΡΙΖΑ, διοργανώνει ημερίδα για την υγεία και το φάρμακο, με τίτλο "η Υγεία στην Εντατική - η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ”.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 ιανουαρίου 2014 στις 10:30 πμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου "ΙΩΝΙΑ" στη ΒΟΥΛΑ, δίπλα στο Δημαρχείο.Θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις από τους εξής ομιλητές:


  • Γιάννης Μπασκόζος, γιατρός, τομεάρχης υγείας & κοινωνικού κράτους του ΣΥΡΙΖΑ, Α' αντιπρόεδρος Π.Ι.Σ., με θέμα: Οι μνημονιακές επιπτώσεις στην υγεία & οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Ειρήνη Αγαθοπούλου, φαρμακοποιός, βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: Φάρμακο - εμπόρευμα ή κοινωνικό αγαθό;
  • Γιώργος Βήχας, γιατρός, εθελοντής Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, με θέμα: Κοινωνικά ιατρεία - δομές αυτοοργάνωσης πολιτών, δομές αλληλεγγύης & αντίστασης.
  • Αντώνης Καραβάς, γιατρός, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, με θέμα: Η επίθεση στο δικαίωμα για δωρεάν & ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλους. Μέτωπο αγώνα για την υπεράσπισή του.
  • Δέσποινα Τοσονίδου, γιατρός - πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων στο "Ασκληπιείο" Βούλας, με θέμα: «Ασκληπιείο» Βούλας - η πολιτική της κατάρρευσης του Ε.Σ.Υ.
Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από επαγγελματίες από τον ευρύτερο χώρο της υγείας και από πολίτες, ερωτήσεις και συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου