Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Νίκη πρόκριση – στα ημιτελικά Κυπέλλου το Μοσχάτο

Χωρίς να εντυπωσιάσει η ΑΕ Μοσχάτου επικράτησε και στους «Ορυζόμυλους» της Ελλάδας Ποντίων με 2-1 και με δύο νίκες προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Πιο συγκεντρωμένοι στο πρώτο μέρος οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 25’ με τον Γκούφα, ενώ λίγο αργότερα (31’) είχαν δοκάρι με τον Τσάνη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου
οι Πόντιοι έφτασαν πολύ κοντά στο 1-1, αλλά ο εξαιρετικός Αθανασόπουλος απέκρουσε τετ α τετ του Κ. Αθανασιάδη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ισοφάρισαν στο 65’ με πέναλτι του Κόκαλα, που κέρδισε ο ίδιος από τον Παπακαλοδούκα.

Ένα αυτογκόλ όμως έμελε να κρίνει το ματς για τον περσινό κάτοχο του Κυπέλλου. Ο Παπακαλοδούκας εκτέλεσε φάουλ και ο Γκίλας άθελά του με κεφαλιά στο 77’ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι Πόντιοι είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα, όταν στο 89’ κεφαλιά του Κόκαλα σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος στο «ριμπάουντ» νικήθηκε από τον πεσμένο Αθανασόπουλο που έδιωξε σε κόρνερ.

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ραγκούσης, Τσιρκινίδης, Κουσίδης(64’ Τούσα, 81’ Τσεσμελόγλου), Γκίλας, Παπαδόπουλος, Τσέλιος, Αθανασιάδης Κ., Τριανταφυλλίδης, Μπακούρος(53’ Κόκαλας), Αθανασιάδης Γ., Καπίδης Χ.

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Αθανασόπουλος, Καρράς, Καράμπελας, Αλτόγλου, Καράκαλος, Παπαευθυμίου(56’ λ.τρ. Παπακαλοδούκας), Τζιώτης(63’ λ.τρ. Λιόλιος), Στούπης(58’ Σπηλιωτάκης), Κοντοπάνος, Γκούφας, Τσάνης.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Μοσχάτου για τα ημιτελικά Κυπέλλου είναι : Εθνικός, Οδηγήτρια και Αετός Κορυδαλλού.

Πηγή : moschatotavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου