Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη : ΕΛΑ στη ΡιΚιΠ να ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ τον ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!


Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ, ολοκληρώνει τη μεθεπόμενη ΚΥΡΙΑΚΗ, 23 ΦΛΕΒΑΡΗ, στις 10:30 πμ, στην ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΒΟΥΛΑΣ, τη διαδικασία επιλογής του υποψήφιου Δήμαρχου - επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού της.

Δικαίωμα ψήφου, αλλά και υποψηφιότητας, έχουν όλα τα μέλη της Κίνησης, υπό την προϋπόθεση πως θα έχουν εγγραφεί μέχρι την Παρασκευή 21 Φλεβάρη.

Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν για τις θέσεις και τις δράσεις της Κίνησης, να λάβουν γνώση της Διακήρυξης Αρχών και των Κανόνων Λειτουργίας της και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητές της. Ταυτόχρονα, θα συμμετάσχουν σε πρωτοποριακές δημόσιες & διαφανείς διαδικασίες άμεσης δημοκρατίας, όπου όλες οι σημαντικές αποφάσεις λαμβάνονται από τη Συνέλευση των μελών, περιλαμβανομένης και της επιλογής των υποψηφίων Δημαρχου, Δημοτικών & Τοπικών Συμβούλων.

Στην προηγούμενη Συνέλευσή μας, στις 2 Φλεβάρη, προτάθηκαν από τα μέλη 63 υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι και 9 υποψήφιοι για τη θέση του επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού (υποψήφιος Δήμαρχος). Οι οκτώ αυτοί - μέχρι στιγμής - υποψήφιοι είναι: ΒΗΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ. Η τελική επιλογή του υποψηφίου Δήμαρχου της Κίνησης θα γίνει με ψηφοφορία, στη συνέλευση της Κυριακής 23/2. 

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης
Ομάδα Επικοινωνίας
12-02-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου