Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνικό και Αργυρούπολη μας ενώνουν

γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος

Φίλες και φίλοι,

δεν δύναται Δημοτική Παράταξη που επιζητά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου "όπως ο διψασμένος στην έρημο το νερό", να ακολουθεί η ίδια δύο διαφορετικά πρόσωπα στην άσκηση πολιτικής στις επιμέρους κοινότητες και να προσπαθεί να πετάξει το μπαλάκι στον άμεσο ανταγωνιστή της για δήθεν, από μεριάς του εύνοια, στο ένα από τα δύο τοπικά διαμερίσματα.

Το επιχείρημα που κατά κόρον ακούγεται από τη συγκεκριμένη παράταξη είναι το "Εμείς οι Αργυρουπολίτες, η μεγάλη κοινότητα, θα έχουμε
Ελληνικιώτη Δήμαρχο"? Αυτή και μόνο η επισήμανση από πλευράς τους μας δίνει το στίγμα για το ποιοι πραγματικά υπονομεύουν και παίζουν με την ενότητα, αποσκοπώντας ξεκάθαρα στο να περάσουν ένα πλαστό σοβινιστικό μήνυμα για συσπείρωση κάτω από τη δική τους παραταξιακή ομπρέλα.

Είναι δεδομένο και δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση ότι η Πολιτεία έχει εγκαταλείψει πλήρως τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αφήνοντάς τον αβοήθητο, δίχως ουσιαστική χρηματοδότηση και με μεγάλες απολύσεις προσωπικού, να δέχεται τα μνημονιακά χτυπήματα που πάνε να μας ισοπεδώσουν.

Παρ' όλα αυτά, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, προτάσσουμε την εργατικότητα, τον εθελοντισμό, τη συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη ως τα όπλα με βάση τα οποία θα αντισταθούμε. Επίσης δηλώνουμε ότι δεν θα ξεπουλήσουμε τη δημόσια περιουσία, όπως θέλουν αυτό να το επιτύχουν τα μνημονιακά φερέφωνα και παλεύουμε με δυναμισμό για κατοχύρωση των μέχρι σήμερα κεκτημένων μας σε όλα τα επίπεδα.


Ελληνικό και Αργυρούπολη μας ενώνουν. Το μέλλον μας ανήκει...Ας το χαράξουμε όλοι μαζί!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου