Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Βρήκαν τα δυο - ψάχνουν το τρίτο

Τώρα μη μου πείτε ότι έχω άδικο όταν βρίζω αυτούς που τα βάζουν συλλήβδην με όλους τους πολιτικούς.

Και δεν εννοώ αυτούς που κάποτε πίστεψαν στον τεχνοκράτη σωτήρα, αλλά τους ισοπέδωσε ο κ.Παπαδήμος. Ούτε εννοώ αυτούς που πίστεψαν στον επιχειρηματία σωτήρα, αλλά τους άφησε άναυδους ο πολύς κ.Βγενόπουλος. Πολύ δε περισσότερο δεν εννοώ όσους βλέπουν σωτήρες στις μπότες 
στρατιωτικών ανθρωποειδών, αλλά μ' αυτούς δεν ασχολούμαι γιατί δεν αξίζει να ασχολείται κανείς με ηλίθιους.

Εννοώ αυτούς που απλά νομίζουν ότι "όλοι ίδιοι είναι", ότι "όλοι μαζί τα φάγανε". Δεν περιμένω να μπουν στον κόπο να απαντήσουν, αλλά καμιά φορά αξίζει τον κόπο να καθίσουν να σκεφτούν έστω για λίγο...


Όλοι μαζί στήσανε το Βατοπέδι; Όλοι μαζί μιζάρανε με τη siemens; Όλοι μαζί βουτάγανε με υποβρύχια στο μέλι των εξοπλιστικών; 'Ολοι μαζί ξεχνάγανε λίστες στα συρτάρια τους;... Μη συνεχίσω...

Που εγώ βλέπω ότι όλοι τους είναι ΝΔΠΑΣΟΚια... μήπως δεν είδα κάτι και κάποιος πρέπει να μου το δείξει;


Τούτο το νέο όμως που το βρήκα εδώ έχει ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα, αν πάρουμε υπόψη ότι τα τελευταία αντικοινωνικά μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου ψηφίστηκαν με 151-152 ψήφους. Μιλάμε ότι χάνεται η δεδηλωμένη - αν και το σάπιο πολιτικό σύστημα είναι ικανό να επιστρατεύσει οποιαδήποτε βρώμικη εφεδρεία προκειμένου να επιβιώσει.


Αρκεί τώρα που βρέθηκαν τα δύο (τα ονοματάκια παρακαλώ και γρήγορα), να μη χαθεί το τρίτο - κι αυτό θάναι το μακρύτερο...


Δείτε το ρεπορτάζ :

Βρήκαν τους δύο βουλευτές της ΝΔ με καταθέσεις στο εξωτερικό - Ψάχνουν τον τρίτο


Συναγερμός σήμανε στην κυβέρνηση εξαιτίας της παρουσίας τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου. Σύμφωνα με τον κατάλογο που προέκυψε από τον έλεγχο των αρμόδιων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένοι έβγαλαν 3,5 εκατ. ευρώ σε τράπεζες του εξωτερικού.

Από το βράδυ του Σαββάτου στελέχη της κυβέρνησης έκαναν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο φάκελο, διασταυρώνοντας τα ονόματα της λίστας. Εως τώρα έχουν εντοπιστεί οι δύο βουλευτές που εμπλέκονται στην υπόθεση, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Ο ένας από αυτούς που εντοπίστηκαν είναι βουλευτής της Α” Αθηνών, ενώ ο δεύτερος πιθανότατα εκλέγεται στη Βόρεια Ελλάδα. Η ανησυχία της κυβέρνησης είναι εμφανής για το νέο σκάνδαλο που ξεσπά, αλλά διαμηνύουν πως δεν θα μείνει τίποτα κρυφό και θα δοθούν τα ονόματα στη δημοσιότητα.

Τα επίμαχα εμβάσματα των τριών βουλευτών εστάλησαν σε τράπεζες του εξωτερικού την περίοδο του 2009-2012 και το ποσό δεν δικαιολογείται από το πόθεν έσχες των τριών πολιτικών, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάθε ένας τους έβγαλε στο εξωτερικό ποσό που είναι λίγο πάνω από το ένα εκατ. ευρώ. Η αποκάλυψη έγινε από τη λίστα του Κέντρου Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου, η οποία περιλαμβάνει 600 φορολογούμενους που διακίνησαν μεγάλα ποσά, χωρίς να τα έχουν δηλώσει στην εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου