Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η "Ανατροπή στη Γλυφάδα" για τη διαμαρτυρία στο ΤΑΙΠΕΔ



Εκατοντάδες συμπολίτες μας από τους γύρω από το χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού δήμους, πήραν μέρος στην αγωνιστική κινητοποίηση ενάντια στο ξεπούλημα του, που διοργάνωσε έξω από το ΤΑΙΠΕΔ η «Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό» και ο δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Στην κινητοποίηση αυτή πήραν μέρος και πολλά μέλη και στελέχη της δημοτικής μας κίνησης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Γλυφάδας Τάσο Ταστάνη ο οποίος συμμετείχε και στην αντιπροσωπεία που συναντήθηκε με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως μας ενημέρωσε ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης, οι απαντήσεις των αρμοδίων του ΤΑΙΠΕΔ ήταν απαράδεκτες. Μετά τη συνάντηση ο Τάσος Ταστάνης έκανε δηλώσεις καλώντας όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται για την υπεράσπιση του Ελληνικού να συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας με κάθε τρόπο.

Τις δηλώσεις του Χρήστου Κορτζίδη θα τις δείτε εδώ και του Τάσου Ταστάνη εδώ.
 
Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ–ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θα συνεχίσει τον αγώνα της για την προστασία από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μαζί με τους συμπολίτες μας στη Γλυφάδα, τους όμορους δήμους και όλους τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής.


Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
ΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ Ο ΥΜΗΤΤΟΣ
ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ !!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΩΣΟΥΜΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου