Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αισιόδοξα τα μηνύματα για την "Ανατροπή στη Γλυφάδα" (φωτογραφίες)

Το Σαββάτο 22 Μαρτίου το πρωί αντιπροσωπεία μελών της δημοτικής κίνησης ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο αρχιτέκτονα Τάσο Ταστάνη, πραγματοποίησε περιοδεία στις περιοχές Αγίας Τριάδας, Πολιτικών Υπαλλήλων, Καρβελά και επισκέφθηκε καταστήματα και καφετέριες στην Ανθέων, Γούναρη κ.λ.π.

Η αντιπροσωπεία μοίρασε
φυλλάδια της δημοτικής κίνησης και συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της περιοχής. Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της γειτονιάς τους και αντάλλαξε απόψεις προβάλλοντας και τις προτάσεις της για τη λύση βασικών θεμάτων της πόλης.

Έμφαση δόθηκε στα τοπικά προβλήματα από τις λανθασμένες πολιτικές και την κακοδιαχείριση της δημοτικής αρχής καθώς και τις δυσλειτουργίες των δημοτικών υπηρεσιών, ενώ αναπτύχθηκαν οι προτάσεις της κίνησης για την ανατροπή της σημερινής απαράδεκτης κατάστασης στη Γλυφάδα.

Ξεκαθαρίστηκε ακόμα μια φορά η σταθερή θέση της παράταξης για την προστασία της δημόσιας περιουσίας, τη διατήρηση της ελεύθερης παραλίας και τη διάσωση του δασικού χαρακτήρα του Υμηττού. 

Η ανταπόκριση των δημοτών ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και δίνει δύναμη και αισιοδοξία στην προσπάθεια να γίνει πράξη η Ανατροπή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με την ψήφο των πολιτών της Γλυφάδας.


Μαζί ανατρέπουμε! / Μαζί δημιουργούμε!

ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας


Κ. Αθανάτου 22 Γλυφάδα (δίπλα στα ΕΛΤΑ)

τηλ. 210.96.24.294



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου