Αγωγή για προσβολή της προσωπικότητάς της,  από τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου,  κατέθεσε η υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου.

Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη εκπομπή του Star, ο Αργύρης Ντινόπουλος 
ψευδώς προσπάθησε να συνδέσει τη Ρένα Δούρου με τον πρώην υπουργό Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο, που έχει καταδικαστεί για οικονομικά εγκλήματα, εμφανίζοντάς την ως δήθεν σύμβουλο του και μάλιστα κατά την περίοδο των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Με την αγωγή της η Ρένα Δούρου ζητά αποζημίωση 260.000 ευρώ, για ηθική βλάβη από την προσβολή της προσωπικότητας της. Το ποσό αυτό θα διατεθεί στις δομές αλληλεγγύης της Περιφέρειας.

Νέες ύβρεις από τον Α. Ντινόπουλο

 

Σε απάντησή του στην αγωγή της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής, ο κ. Ντινόπουλος δήλωσε:

"Αντιλαμβάνομαι την αγωνία της Ρένας Δούρου να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Μετά τα τηλεοπτικά μεσημεριανάδικα και τις life style εκπομπές κατέφυγε τώρα και στα… δικαστήρια! Αλλά ποιον κοροϊδεύει άραγε;
Γνωρίζει καλά ότι όταν εκδικαστεί η αγωγή της θα έχει παρέλθει ο χρόνος των αυτοδιοικητικών εκλογών οπότε, με την γνωστή αριστερή κουτοπονηριά της, πιστεύει ότι τα στοιχεία, που θα προσκομισθούν, δεν θα της στερήσουν ψήφους. Γιατί θα είναι ήδη, ως γνήσια εκπρόσωπος της απεχθούς σε όλη την Ευρώπη, «Αριστεράς του Χαβιαριού», μια αποτυχούσα υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.
Ας απαντήσει όμως τώρα! Πόσο ακριβώς χρόνο υπηρέτησε στο περίφημο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, ποια χρονική περίοδο και με ποια προσόντα, αφού το πτυχίο της δασκάλας δεν ταιριάζει και πολύ με τις αρμοδιότητες της Άμυνας. Και –κυρίως!- να μας πει, τι ακριβώς υπηρεσίες προσέφερε. Στις Κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες αυτό κάνουν τα πολιτικά πρόσωπα, που διαθέτουν στοιχειώδη ευθιξία".

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ρ. Δούρου έχει απαντήσει αναλυτικά ήδη όταν προ ετών είχε γίνει σχετικό δημοσίευμα, ενώ απάντησε και στον ίδιο τον Ντινόπουλο ζωντανά όταν έκανε τις "καταγγελίες".

Πηγή