Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Στα μαχαίρια η "Σύγχρονη" με την "Ενωμένη" πόλη

Βγήκαν για τα καλά τα μαχαίρια στην κατ' ευφημισμόν "ενωμένη πόλη" και στα περίχωρα.
Εκεί που οι κύριοι Κωνσταντάτος και Τσαρπαλής αγωνίζονται να πείσουν ότι θα είναι οι νικητές των επικείμενων εκλογών, αρχίζουν οι αποστασιοποιήσεις στελεχών της βασικής συνιστώσας που λεγόταν "Αγώνας για το μέλλον" του κ. Κωνσταντάτου. Στο μεταξύ ήδη ήταν γνωστό ότι έτσι κι αλλιώς φυλλοροούσε και η άλλη συνιστώσα, η "Αναγέννηση" του κ. Τσαρπαλή με τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα το "άδεισμα" του κ. Γαζή από τον κ. Κορίλλη (για τον τελευταίο - υποψήφιο με την "Αναγέννηση" το 2010 - μάλιστα, ακούγεται, ότι διεκδικεί την υποψηφιότητα αντιπεριφερειάρχη με το ψηφοδέλτιο που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία).

Το νέο πλήγμα για την "ενωμένη πόλη" είναι η ευθεία αμφισβήτηση της "ενότητας των τριών" και από την τρίτη συνιστώσα, τη "Σύγχρονη Πόλη" και μάλιστα με τις υπογραφές των μελών της δημοτικής ομάδας (αν καταλάβαμε καλά, πρόκειται γι' αυτό που λέμε "διοίκηση" της κίνησης).


Δείτε την ανακοίνωσή τους όπως την παρουσιάζει γνωστό γειτονικό ιστολόγιο :















Στην αγωνία του να πείσει ότι υπάρχει ενότητα, ο κος Κωνσταντάτος συνεχίζει ψευδόμενος να χρησιμοποιεί ως επιχείρημα ότι η Δημοτική Παράταξη «Ελληνικό - Αργυρούπολη Σύγχρονη Πόλη» συνεργάζεται μαζί του.
Επειδή το «χαρτί» αυτό έχει προσπαθήσει να το παίξει πολλές φορές στο παρελθόν, σας παραθέτουμε την ανακοίνωση της «Σύγχρονης Πόλης», με την οποία το σύνολο των εκλεγμένων αιρετών που την απαρτίζουν, ξεκαθαρίζουν οριστικά αυτήν την παραφιλολογία.
Οι ίδιοι μας ζήτησαν να το αναδημοσιεύσουμε σήμερα, ως απάντησή τους στην επιχειρούμενη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης.

Βέβαια τα στελέχη της "ενωμένης πόλης" ανταπάντησαν με ένα πρωτόκολλο συμφωνίας που μοίρασε στο facebook ο πρ. δημοτικός σύμβουλος κ. Καλύβας. Σε επίμονες ερωτήσεις γιατί από το πρωτόκολλο λείπουν τα ονόματα και οι υπογραφές των επιτροπών η μόνη απάντηση που δόθηκε ήταν ότι "οι υπογραφές των τριών επικεφαλής αρκούν".

Δεν έχουμε κανένα λόγο να αμφισβητήσουμε τον αρχηγικό χαρακτήρα των συνιστωσών, αλλά προκύπτουν δύο ερωτήματα και φαντάζομαι ότι οι φίλοι των τριων ζητούν απαντήσεις :

1. Η "νόμιμα εκλεγμένη Δημοτική Ομάδα της Σύγχρονης Πόλης σύσσωμη" είναι εδώ, ενώ ο επικεφαλής της και (μοναδικός) υπογράφων κ. Πασβαντίδης μετεκόμισεν εις Περιφέρειαν, οπότε είναι αμφισβητούμενη η επιρροή του.
2. Από όσα καταμαρτυρεί η "Σύγχρονη Πόλη" ενοποίηση των τριων παρατάξεων δεν προέκυψε ποτέ, παρά μόνο (αντιλαμβανόμαστε) συνεταιρισμός των κκ Κωνσταντάτου και Τσαρπαλή με ταυτόχρονες αποχωρήσεις από όλες τις συνιστώσες.

Έτσι λοιπόν γίνεται κατανοητό για ποιον λόγο οι τελευταίες αποχωρήσεις στελεχών από την "ενωμένη πόλη" σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έπεσαν στο κενό όλες οι απόπειρες σπίλωσης του Χρήστου Κορτζίδη έχουν δημιουργήσει εκνευρισμό στο στρατόπεδο των κκ Κωνσταντάτου και Τσαρπαλή.


Τέτοιον εκνευρισμό που να οδηγεί τον υποψήφιο δήμαρχο της πόλης μας να τσακώνεται και να απειλεί τους χρήστες του facebook που διαφωνούν μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου