Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Με δυναμική νίκης οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ρίχνεται με όλες τις δυνάμεις του ο ΣΥΡΙΖΑ, με τους περισσότερους δήμους και περιφέρειες της χώρας, να έχουν ολοκληρώσει ήδη τις διαδικασίες για την ανάδειξη των υποψηφίων περιφερειαρχών και δημάρχων.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων δημάρχων από τις δημοτικές παρατάξεις που στηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε δύο ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, θα δώσει τη μάχη στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην Πάτρα ο Κώστας Σπαρτινός, επίσης μέλος της Κ.Ε. του κόμματος, θα τεθεί ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ για την Αθήνα και τον Πειραιά, δηλαδή ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και ο Θοδωρής Δρίτσας, έχουν ήδη αρχίσει την προεκλογική τους μάχη, με εναρκτήριο λάκτισμα την εκδήλωση στο θέατρο "Ακροπόλ", στην οποία ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, παρουσίασε τους παραπάνω υποψήφιους και την υποψήφια περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες που παρουσιάζονται παρακάτω αφορούν τους δήμους για τους οποίους ο ΣΥΡΙΖΑ έχει οριστικοποιήσει τη στήριξή του.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Νότια Προάστια :
 
  • Δήμος Γλυφάδας: Τάσος Ταστάνης.
  • Δήμος Αλίμου: Ελένη Μπελιά.
  • Δήμος Νέας Σμύρνης: Παναγιώτης Πάντος. 
  • Δήμος Αργυρούπολης - Ελληνικού: Χρήστος Κορτζίδης (εν ενεργεία δήμαρχος της πόλης).
  • Επίσης, στον Δήμο Βύρωνα ο Άκης Κατωπόδης, στον Δήμο Ηλιούπολης ο Χρήστος Κοκοτίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου