Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

Η δημοτική κίνηση ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ καλεί τα μέλη, τους φίλους αλλά και όλους τους Γλυφαδιώτες να πάρουν μέρος στην ανοικτή Εκδήλωση - Συζήτηση, που διοργανώνεται από φορείς της υγείας και συνδικάτα της περιοχής μας την Πέμπτη 6 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του Ασκληπιείου Βούλας του μοναδικού δημόσιου νοσοκομείου των νοτίων προαστίων της Αττικής. Συζητάμε για την υπεράσπιση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας που καταρρέει από την απαράδεκτη πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου και οργανώνουμε την αντίστασή μας.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε !!!

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!

Μετά από τρία χρόνια μνημονιακής διακυβέρνησης, το δικαίωμα του λαού μας στην υγεία έχει τραυματιστεί σοβαρά. Οι πολιτικές που επιβάλλει η τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) καταργούν, μέρα με τη μέρα, την ελεύθερη πρόσβαση στις δημόσιες δομές υγείας, αφήνοντας, στη θέση τους, υποστελεχωμένες, καταρρέουσες υπηρεσίες.

Η δραματική πλέον υποχρηματοδότηση του ΕΣΥ, η κατάργηση του ΕΟΠΥΥ και οι διαθεσιμότητες-απολύσεις των εργαζομένων, οι διαφαινόμενες συγχωνεύσεις κλινικών και νοσοκομείων, οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό και τα εκατομμύρια των ανασφάλιστων δημιουργούν ένα σκηνικό απελπισίας και βαρβαρότητας. Δημιουργούν ένα σκηνικό θανάτου: η μνημονιακή κυβέρνηση και η τρόικα μας δολοφονούν!

Οι Υγειονομικοί και οι Γιατροί στο Ασκληπιείο της Βούλας, οι Γιατροί του ΕΟΠΥΥ, οι Καθηγητές των Νοτίων προαστίων, οι Δάσκαλοι της Γλυφάδας και των ΒΒΒ, οι Εθελοντές του ΜΚΙΕ, τα Παιδιά του πρών ΠΙΚΠΑ Βούλας, οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες των όμορων Δήμων, δηλώνουμε ότι δεν θα αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η βαρβαρότητα

Στεκόμαστε απέναντι στη συνεχιζόμενη προσπάθεια διάλυσης της Δημόσιας Υγείας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην Εκδήλωση - Συζήτηση που διοργανώνουμε, την Πέμπτη, 6 / 3, και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο του Ασκληπιείου Βούλας για να συζητήσουμε και να οργανώσουμε την αντίστασή μας.

  • Σωματείο Εργαζομένων Γ.Ν. «Ασκληπιείου Βούλας»
  • ΕΛΜΕ Ν. Αθήνας Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Γλυφάδας- Βάρης- Βούλας - Βουλιαγμένης
  • ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑττικήςΣωματείο Εργαζομένων στο παράρτημα ΑΜΕΑ Αν. Αθήνας
  • ΜΚΙΕ Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού
  • Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών
  • Σύλλογος παιδιών (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) και Δομών αυτόνομης διαβίωσης
  • Αυτοδιαχειριζόμενο Camping Βούλας
  • Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας ενάντια στα Μνημόνια και τις αντιλαϊκές πολιτικές
  • Δίκτυο Προστασίας Σαρωνικού
  • Εναλλακτική Δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου