Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

η συνεστίαση της "Ανατροπής στη Γλυφάδα" (φωτογραφίες)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ 16 Μαρτίου σε γνωστή μπυραρία της Γλυφάδας, η συνεστίαση της δημοτικής κίνησης «Ανατροπή στη Γλυφάδα - Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία».

Πολλοί Γλυφαδιώτες, μέλη και φίλοι της παράταξης, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα που αποδείχθηκε μικρή, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας για την επιτυχία του συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 
 
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νάντια Βαλαβάνη, Στάθης Παναγούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο υποψήφιος δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Κώστας Μερκουράκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος Τάσος Ταστάνης αναφέρθηκε στα ιδιαίτερα θετικά μηνύματα από τη μέχρι σήμερα προεκλογική δουλειά, επεσήμανε την ανάγκη καταδίκης στην κάλπη των εκφραστών της μνημονιακής πολιτικής στο δήμο της Γλυφάδας κ. Κόκκορη και κ. Παπανικολάου και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών καθώς η ανταπόκριση των Γλυφαδιωτών μέρα με τη μέρα είναι όλο και μεγαλύτερη.

 

Π. Σκουρλέτης - Π. Κουρουμπλής


 
 
 
Νάντια Βαλαβάνη


Πάνος Σκουρλέτης
 

Θανάσης Ηλιόπουλος
 

Κώστας Μερκουράκης
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου