Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Άγιος Δημήτριος : εντυπωσιακή συμμετοχή στη συνεστίαση της δημοτικής κίνησης "ΜΕΤΕΧΩ"

Κατάμεστη η αίθουσα του κέντρου διασκέδασης  στη συνεστίαση που διοργάνωσε την Κυριακή  το μεσημέρι στις 23/3/2014, η Ριζοσπαστική-Οικολογική Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου "ΜΕΤΕΧΩ".

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, παρά το γεγονός της «γειτνίασης» της Κυριακής με το «τριήμερο» της 25ης Μαρτίου και τη «δεδομένη» απουσία πολλών φίλων της κίνησης.


Στη συνεστίαση  εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στο συνδυασμό περισσότερα από 300 άτομα, τα οποία διασκέδασαν μέχρι αργά το απόγευμα με την ορχήστρα που στήριξε αφιλοκερδώς την εκδήλωση, την επιμέλεια της οποίας είχε ο εξαιρετικός  μουσικός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το «ΜΕΤΕΧΩ», Δημήτρης Λογαράς.

Σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε και τους βασικούς άξονες της δημοτικής πρότασης του «ΜΕΤΕΧΩ», απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού,  Βασίλης Κουτσοβασίλης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ Θεανώ Φωτίου (Επικρατείας), Νάντια Βαλαβάνη (Β' Αθήνας) και Χαρά Καφαντάρη (Β' Αθήνας), ενώ ιδιαίτερο χαιρετισμό έστειλε στην εκδήλωση η Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου