Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Καλλιθέα : Μετεκλογική δήλωση του Βαγγέλη Παπαδάκη

Πολίτες της Καλλιθέας,
Συναγωνίστριες και συναγωνιστές,

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και να συγχαρώ όλους εκείνους με τους οποίους δώσαμε μαζί τον προεκλογικό αγώνα μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έναν αγώνα που χαρακτηρίστηκε από εντιμότητα, αλληλεγγύη, αυταπάρνηση, ξεκάθαρο πρόγραμμα, πίστη για τη νίκη, και είχε σαν βασικό όπλο την άμεση και ειλικρινή επαφή με τον κόσμο και όχι τη χρησιμοποίηση διάφορων μηχανισμών χειραγώγησης και υπόγειων πρακτικών.

Δεσμευόμαστε ότι έτσι θα συνεχίσουμε και θα αναπτύξουμε τη δράση μας στην πόλη καθημερινά τα επόμενα χρόνια, για να υπερασπιστούμε αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Αξία μας είναι η πολιτική ανιδιοτέλεια, και καθήκον μας να εκφράσουμε τους συμπολίτες μας ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη παραταξιακή προτίμησή τους.

Δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον εκλογικό μας στόχο, αλλά αυξήσαμε τη δύναμή μας πάνω από 40% (και 67% σε ψήφους). Το γιατί και πώς είναι μια συζήτηση που πρέπει να κάνουμε αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι οι εκλογές της Κυριακής 25 Μαΐου, όπου πηγαίνουμε και ψηφίζουμε μαζικά.

Δεν ψηφίζουμε κανέναν από τους δυο μνημονιακούς υποψήφιους δημάρχους, Κάρναβο ή Μαργαρίτη, γιατί η πολιτική τους μέχρι σήμερα, αλλά και αυτή που δυστυχώς στη συνέχεια θα επιχειρήσουν να εφαρμόσουν στην πόλη μας, είναι αυτό που εμείς θεωρούμε καταστροφή για τους συμπολίτες και την Καλλιθέα.

Αντίθετα, δουλεύουμε καθημερινά για τον συνδυασμό της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια και τον ψηφίζουμε στις 25 Μαΐου. Για να αναχαιτίσουμε την μνημονιακή πολιτική στην Αττική των εκατομμυρίων ανθρώπων, για να έχουμε ένα σοβαρότατο στήριγμα και στον δικό μας αγώνα εδώ στην Καλλιθέα, για να κρατήσουμε όρθια την πόλη μας.

Καλούς αγώνες!

Βαγγέλης Παπαδάκης
επικεφαλής της
Δημοτικής Κίνησης Πολιτών Καλλιθέας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου