Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

"ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ" : Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες.
Στις δημοτικές εκλογές της 18ης Μαΐου, 4.576 συμπολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους, αναδεικνύοντάς μας στην τρίτη θέση, με 3 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο.

Η επιλογή αυτή, μας γεμίζει με αισιοδοξία, αποφασιστικότητα και ευθύνη για την συνέχιση του αγώνα μας για:
  • Την ανατροπή των μνημονιακών και καλλικρατικών πολιτικών.
  • Την ανάπτυξη ασπίδας κοινωνικής προστασίας για τους πληττόμενους συμπολίτες μας.
  • Την δημιουργία μιας πόλης ανθρώπινης και πραγματικά αλληλέγγυας.
  • Την υπεράσπιση της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας, του Υμηττού, της παραλίας.
  • Τη δημιουργία μητροπολιτικού πάρκου στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού σύμφωνα με την πρόταση του ΕΜΠ.
Δώσαμε ένα τίμιο αγώνα για την πόλη μας, παλέψαμε για να φέρουμε την ανατροπή στην Γλυφάδα. Για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην πόλη μας, που εκφράσθηκαν τόσο από τον απερχόμενο δήμαρχο όσο και από τον συνδυασμό του κ. Παπανικολάου που είναι οι εκλεκτοί των μνημονιακών κομμάτων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Προσπαθήσαμε να πείσουμε τους πολίτες της Γλυφάδας ότι, η αναμέτρηση αυτή πρέπει να καταδικάσει αυτές τις πολιτικές και να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα. Εξηγήσαμε με κάθε δυνατό τρόπο τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για την πόλη και τους κατοίκους της μια επόμενη δημοτική αρχή είτε υπό τον κ. Κόκκορη είτε υπό τον κ. Παπανικολάου με δεδομένο ότι κατά τη γνώμη μας αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Tα οικονομικά συμφέροντα αποδείχτηκαν ισχυρά για μια ακόμη φορά στην πόλη μας. Παρά την πολύ μεγάλη ενίσχυση της αυτοδιοικητικής μας δύναμης, δεν καταφέραμε να ανατρέψουμε τους κυρίαρχους συσχετισμούς.

Είναι όμως σημαντικό το ποσοστό των πολιτών της Γλυφάδας που μας τίμησε και με την ψήφο του, ενέκρινε το πρόγραμμα μας και το αταλάντευτα προοδευτικό και ριζοσπαστικό μήνυμά μας που βρίσκεται στον αντίποδα των μνημονιακών και Καλλικρατικών πολιτικών και των παρατάξεων που τις εκφράζουν σε τοπικό επίπεδο, οι οποίες και θα αναμετρηθούν στο β’ γύρο.

       Οι πολίτες που μας στήριξαν μπορούν να είναι βέβαιοι πως η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» θα συνεχίσει να εργάζεται συστηματικά σ’ αυτή την κατεύθυνση και πως με την καθημερινή της παρουσία και τη δράση της στην πόλη, θα τιμήσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι συμπολίτες μας.

Συμπολίτες, συμπολίτισσες
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναγωνιστές που βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους και τις κάλπες.

Δηλώνουμε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε σταθερά, μαχητικά και αποφασιστικά τον αγώνα ενάντια στα μνημόνια και τον Καλλικράτη και τους πολιτικούς τους εκφραστές σε κάθε επίπεδο. Δεσμευόμαστε να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο της ανατροπής.

Καλούμε κάθε Γλυφαδιώτη και κάθε Γλυφαδιώτισσα με τη συμμετοχή του και με την ψήφο του και στις τρεις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής να αποδοκιμάσει τα μνημόνια, τον Καλλικράτη και τους εκφραστές τους και να ανακόψει την πορεία εξαθλίωσης των εργαζομένων, της νεολαίας και των λαϊκών στρωμάτων.

Ευχαριστούμε, τέλος, για τη στήριξη που παρείχαν στο συνδυασμό μας την περιφερειακή παράταξη Δύναμη Ζωής και τα κόμματα του ΣΥΡΙΖΑ και των Οικολόγων Πρασίνων, δηλώνοντας παράλληλα πως έχουν την αμέριστη στήριξη μας στις κρίσιμες εκλογές της 25ης Μάη για την ανατροπή στην Αττική, την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για να αγωνιστούμε για μια πόλη ισότητας, δημοκρατίας και αλληλεγγύης!
Για να αλλάξουμε τις ζωές μας!

21 Μαΐου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου