Τρίτη 20 Μαΐου 2014

"Ξέχασαν" ότι είναι ο Δήμαρχος που συγκρούστηκε, που έδωσε, που προσπαθεί, που στηρίζει...

γράφει η Ιωάννα Χριστοπούλου*

Καλή επιτυχία την ερχόμενη Κυριακή, σ' έναν άνθρωπο με το Α κεφαλαίο. 'Εναν άνθρωπο με ήθος και ευαισθησία που σήμερα σπανίζει σε θέσεις "ηγετικές".
Δεν είμαι κάτοικος Ελληνικού, όμως τον αγώνα και το ήθος του κυρίου Κορτζίδη το γνωρίζω και το θαυμάζω εδώ και χρόνια.

Δήμαρχος σ' έναν δήμο με πολλά συμφέροντα, που άλλοι στη θέση του αντί για απεργία πείνας για δωρεάν διάθεση των παραλιών στον κόσμο, αντί για την αμεσότητα στην επικοινωνία με τον καθένα, κι αντί για το ανθρώπινο πρόσωπο σε όποιον τον χρειάζεται,
θα γατζώνονταν στην καρέκλα τους και θα κοίταζαν από πού να πρωτοφάνε και τι να πρωτοαρπάξουν.

΄Ενας άνθρωπος υπόδειγμα ηθικής που όλα τα χρονια οι αντίπαλοί του δεν είχαν τίποτα εναντίον του κι εκμεταλλεύτηκαν σαν κοράκια το θάνατο του παιδιού για να κάνουν αντιπολίτευση...

Βέβαια κανένα κανάλι και κανένας αντίπαλος δεν ανέφερε ότι ο κύριος Κορτζίδης πήγαινε ο ίδιος στο νοσοκομείο, δίπλα στο τραυματισμένο κοριτσάκι.


Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλοι εσείς που έχετε την ευλογία στο δήμο σας να έχετε ένα υπόδειγμα Δημάρχου και Ανθρώπου, να μην παρασυρθείτε από τη σκόπιμη λάσπη των καναλιών και των αντιπάλων που κάθε άνθρωπος που πάει ενάντια στα συμφέροντα (πχ ξεπούλημα του πρ. αεροδρομίου του Ελληνικού), πρέπει με χτυπήματα κάτω από τη μέση να απομακρύνεται.


Μην τους κάνετε το χατίρι... Είστε ο πιο ευλογημένος δήμος με τέτοιο δήμαρχο που πάνω απ' όλα είναι πάντα δίπλα στους δημότες του και το μέλημά του δεν είναι η προσωπική του καλοπέραση.



ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κύριε ΧΡΗΣΤΟ.

Οι πολίτες του δήμου σας που ως επί το πλείστον είναι άνθρωποι της πραγματικής ζωής, είμαι σίγουρη πως θα ψηφίσουν με σοφία.


Είστε ένα διαμάντι μέσα στο βούρκο των συμφερόντων.


Ο Θεός να σας δίνει δύναμη!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
                                                           * το βρήκαμε στο facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου