Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δήλωση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Ζωγόπουλου για τα τεκταινόμενα στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Ο κύριος Γιώργος Ζωγόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος για πολλές τετραετίες, πρώην αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού Αργυρούπολης, ανεξάρτητος σήμερα Δημοτικός Σύμβουλος κάνει μια θαρραλέα παρέμβαση με την παρακάτω δήλωσή του:
 
Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που έχουν συμβεί στο δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης  είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τα εξής:
 
Έχοντας απόλυτη άποψη, μέσα στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά,  για το βίο και την πολιτεία του δημάρχου Χρήστου Κορτζίδη ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο, ακέραιο, μαχητικό, εργατικό και με αγάπη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.
 
Κανείς δεν μπορεί να καταλογίσει στον Χρήστο Κορτζίδη τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τις αξίες που ταλανίζονται στη χώρα μας εξαιτίας της κρίσης και του σάπιου πολιτικού συστήματος που μας κυβερνούσε επί δεκαετίες.
 
Ο Χρήστος Κορτζίδης είναι καλός δήμαρχος και άξιος άνθρωπος και σε σχέση με τους υπόλοιπους που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο της πόλης μας θεωρώ ότι είναι ο πιο κατάλληλος. Μπορεί με τον Χρήστο Κορτζίδη να διαφωνώ πολιτικά, αλλά δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι είναι μακριά από κάθε είδους συμφέροντα, μαχητικός και διεκδικητικός σε ότι αφορά το καλύτερο μέλλον της πόλης και των πολιτών της.
 
Θεωρώ ότι η πολεμική που δέχεται αυτήν την εποχή ο Χρήστος Κορτζίδης πηγάζει από διάφορα κέντρα εξουσίας και υποψηφίους δημάρχους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά τον αδόκητο θάνατο ενός μικρού παιδιού.

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή είναι η μοναδική που μπορεί να αντισταθεί στα μεγάλα συμφέροντα που έρχονται στην πόλη και να διεκδικήσει τα καλύτερα για τον Δήμο  Ελληνικού - Αργυρούπολης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ


Πηγή : http://dsellar.blogspot.gr/2014/05/blog-post_8.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου