Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Απάντηση του Άρη Κρεμμύδα στην άρνηση του κ. Ευθυμίου να συμμετάσχει σε ανοικτό διάλογο (debate)

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Ο στόχος ενός ανοικτού διαλόγου είναι  η όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση των πολιτών. Στα πλαίσια ενός υγιούς διαλόγου, ένα debate δεν έχει ως στόχο ούτε να ενώσει ούτε να διχάσει, αλλά να πληροφορήσει και να προβληματίσει
τους ψηφοφόρους.
 Είναι σαφές ότι δεν προτίθεστε να σταθείτε απέναντι σε μένα και στους συνδημότες μας,  σε μια δημιουργική αντιπαράθεση απόψεων, σε έναν εκ βαθέων διάλογο για την πόλη μας.
Προφανώς στα πλαίσια του «καθαρού» και «υπεύθυνου» λόγου σας έναντι των πολιτών παραβλέψατε να αναφερθείτε σε καίρια ζητήματα  στα οποία δεν ρίξατε όσο φως χρειάζονταν για να φωτιστούν.
Πιστεύω οτι οι πολίτες δικαιούνται να πληροφορηθούν απο πρώτο χέρι την έκταση του “έργου” σας. Γιατί είμαστε σίγουροι ότι πέρα από τις φιέστες και τις δημόσιες σχέσεις, οι συμπολίτες μας θα ήθελαν να ακούσουν δημόσια τις τοποθετήσεις σας αναφορικά με μερικά σοβαρά ζητήματα όπως:


• Tο ειδικό τέλος ακινήτων που παρακρατείται για την αγορά των 4 οικοπέδων και το ποσό ύψους  2.000.000 ευρώ το  οποίο δεν υπάρχει δεσμευμένο, όπως έπρεπε, στους αντίστοιχους κωδικούς
• Το τείχος 11 μέτρων που θα σηκωθεί στην περιοχή της παραλίας με την δική σας ανοχή
• Τους απλήρωτους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου
• Την μη τήρηση της μοριοδότησης σε προσλήψεις υπαλλήλων του δήμου

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Κατανοώ τον ενδοιασμό και τις επιφυλάξεις σας αλλά αναρωτιέμαι πώς θα μπορέσετε να διοικήσετε με μισές αλήθειες, αν οι αξιότιμοι δημότες σας εμπιστευτούν για ακόμη μία φορά.


Με εκτίμηση,
Άρης Κρεμμύδας
Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου