Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Ο καιρός θα αναδείξει το έργο και την προσπάθεια όλων μας.


γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος
 
Φίλες & Φίλοι,

Η λαϊκή ετυμηγορία των πολιτών επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από ένα καλοστημένο επικοινωνιακό παιχνίδι που εδώ και χρόνια παιζόταν δίχως να μπορέσουμε να το ανατρέψουμε.

Έτσι κατάφεραν κάποιοι που παρουσίαζαν το μαύρο ως άσπρο να χρησιμοποιήσουν ψεύτικα διλήμματα και αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο κοινοτήτων του Δήμου μας.

Με αυτό τον τρόπο πότισαν με διχόνοια και μίσος τους δημότες, σε συνάρτηση και με άλλους εξωγενείς παράγοντες, αποκομίζοντας τελικά,  τη διοίκηση του Δήμου.

Το ζητούμενο για εμάς όμως δεν είναι η ανάληψη του δημαρχιακού θώκου. Αυτό πολλές φορές καθορίζεται από πολλές παραμέτρους που μπορεί να συντελέσουν στο να πραγματοποιηθεί.

Το θέμα είναι η προσφορά και η συνέπεια που με τη σειρά τους θα είναι αυτά που θα φέρουν την επιτυχία και την καταξίωση.

Ο χρόνος σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι ο καλύτερος κριτής.

Αδιαμφισβήτητα όμως, η μέχρι σήμερα ακολουθούμενη πολιτική από πλευράς της μέχρι χθες αντιπολιτεύσεως, δεν έχει δώσει εκείνα τα δείγματα γραφής που θα μας επιτρέψουν να ελπίζουμε ότι θα δούμε καλύτερες μέρες για την τοπική κοινωνία μας.

Παρόλα αυτά με σθένος και με συνέπεια η αυτοδιοικητική πολιτική που θα χαράξουμε θα έχει ως κύριο άξονά της την προσπάθεια για να δούμε έναν καλύτερο ενιαίο δήμο, που θα σταθεί όρθιος αντιστεκόμενος στο ξεπούλημα αξιών και κανόνων που προωθούνται στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, από πλευράς της κυβέρνήσεως.

Αγαπητοί συνδημότες θα είμαστε δίπλα στον καθένα από εσάς προωθώντας υπεύθυνα και συντεταγμένα τα εκάστοτε προβλήματα προς οριστική επίλυσή τους.

Στα θετικά που θα βλέπουμε θα γινόμαστε με τη σειρά μας αρωγοί με τη διοίκηση συμβαδίζοντας μαζί της.
Στα δε αρνητικά θα μας βρίσκει απέναντί της υπηρετώντας πάντα το κοινό συμφέρον.

Εμείς δεν θα ασκήσουμε μια λαϊκίστικη, καταστροφική και μηδενιστική πολιτική που θα απαξιώνει τους πολίτες από τον αυτοδιοικητικό θεσμό.

Εμείς δεν θα τρέχουμε να φωτογραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων, ούτε τις καμένες λάμπες αλλά θα αναδείξουμε τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας και τα όσα μας είχαν υποσχεθεί και τάξει αλόγιστα.

Ο καιρός θα αναδείξει το έργο και την προσπάθεια όλων μας.
Η κοινωνία και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά θα βγάλει τα συμπεράσματά του.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ & ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ.
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΤΟΛΜΑΜΕ – ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ – ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ
ΝΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου